SENEST SET
FAVORITTER

Mølleåparken 10B, 2800 Kongens Lyngby

NYE FULDT UDLEJET RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE

23.500.000,-
3,66 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MS062

600 m2 / FRI MARKEDSLEJE

*Fuldt udlejet / Fri markedsleje
*4 Rækkehuse (600 m2) opført i 2017
*Veldisponeret og familievenlige
*Eksklusive og lækre materialer
*Skønne og brugbare udenomsarealer
*Ca. 200m til S-tog og indkøb

Ejendommen/investeringen:
I 2017 opførte man 5 rækkehuse, hvoraf en enkelt blev frasolgt, hvorfor der nu udbydes 4 fuldt udlejet rækkehuse til salg.
Rækkehusene er på 150 m2 fordelt på 2 plan, hvilket betyder, at man i disse rækkehuse får lidt mere plads, end mange af de små rækkehuse (ca. 100-125 m2) man har bygget i hovedstadsområdet de sidste 10 år, hvor lejerne og ejerne typisk ikke bor i lang tid, før de vil videre til boliger med mere plads, både ude og inde. Disse rækkehuse er glimrende disponeret med entré, køkken alrum, stue og toilet i stueplan og tre soveværelser samt badeværelse på 1. sal. Da husene ikke oprindelig blev bygget til udlejning, er materialevalg og kvalitet højere end man normalt oplever på boliger bygget til udlejning.
Rækkehusene er på selvstændige matrikler på mellem 241?349 m2 og bygget forskudt, hvilket gør at alle kan være ret private på deres terrasse og haver, som vender direkte ud til de naturskønne områder ved Mølleåen. Fra vejen har hvert rækkehuse sin egen parkering i carport/indkørsel, et lille udhus/opbevaringsrum og ikke mindst en fin forhave.
Man får med andre ord, så får man stort set alt det, som man mangler og efterspørger på de mange rækkehuse vi ser i resten af Københavns området i forhold til størrelse, udenomsarealer, privatliv, parkering osv., hvilket alt sammen betyder, at det er en type boliger som aldrig vil blive upopulær!
Ejendommen har lave driftsudgifter og minimalt vedligehold, er fuldt udlejet og et afkast på ca. 3,66%. Den årlige leje pr. m2 i snit er kr. 1.680.
Vurdering lavet i 2020 af lokale boligmæglere, lyder på mellem kr. 6.5?6.7 mio. ved salg til private, fri for lejere, svarende til mellem kr. 43.333?44.666 pr. m2. Markedet vurderes at stige ca. 10-15% yderligere i 2021, hvis man regner med at prognoserne holder takt med den fine vækst i 2020.

Beliggenhed:
Boligerne er beliggende i Brede (Lyngby), nærmere bestemt i det lille naturskønne smørhul mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen, hvilket betyder, at du er i København på ca. 15 minutter.
Man har i Brede en S-tog St. lige rundt om hjørnet sammen med gode indkøbsmuligheder på Bredes Butiks Torv. Til de lidt større indkøb, cafébesøg eller den store shopping, kan man med fordel tage de få minutter ind til Lyngby Hovedgade eller i Lyngby Storcenter, hvis man ønsker at støtte det fremragende butiksliv som lokalområdet kan tilbyde.
Ydermere er man i kort afstand til DTU og alle større medicinalvirksomheder nord for København.

Transaktionsmarkedet
BNP, Beskæftigelse & Investeringer Markedsdata
Den danske økonomi har oplevet en stigning på BNP de senere år mellem 2015-18 hvor der har været en gennemsnitlig fremgang på 2,1 gennemsnitligt på bruttonationalprodukt.
På landsplan ser man at investeringerne er stadigt stigende i boligbyggeriet.
Renteniveauet har været historisk lavt de seneste år, hvilket har gjort investeringer meget attraktive for investorerne på markedet.
Danske pensionskasser planlægger at øge deres eksponering mod investeringsejendomme med over 60 mia. kroner. Samtidig skal man bide mærke i den store efterspørgsel fra mange af de udenlandske investorer.
De udenlandske købere søger fortsat mod sikker havn i Danmark. De udenlandske købere tegnede sig i første halvår af 2019 for godt 40% af den akkumulerede volumen af transaktioner for over 100 mio. kroner.
Der opleves en vækst på det danske boligmarked, vækst på det globale aktiemarked, og den negative rente i bankerne er kraftigt medvirkende til vækst og flere private penge i spil.
Det vurderes at den samlede transaktionsvolumen steg med hele 16% i 2020


Markedsdata, København og omegn
De internationale investorer har stået for en større anpart af de samlede transaktioner, så derfor er det helt naturligt, at transaktionerne i det seneste kvartal har været centraliseret om hovedstadsområdet, hvor ikke mindre end 79% af de samlede transaktioner har fundet sted.
Der er fortsat stor udvikling på det danske investeringsmarked, da efterspørgslen stadig er utrolig stærk.
På både kontor og industri/logistik markedet er der ligeledes høj lejeefterspørgsel.
De seneste år har der været stor tilflytning til København, hvilket har givet endnu større efterspørgsel på diverse boligudlejningsejendomme.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.008.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.680,-
Årlige driftsudgifter kr.
153.159,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
255,-
Pris i kr.
23.500.000,-
Afkast %
3,66 %
Kr./m²
39.167,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
600 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1083 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Opbevaringsrum
Parkering
Terrasse
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK