SENEST SET
FAVORITTER

Industrikrogen 2, 2635 Ishøj

Fuldt udlejet investeringsejendom

7.500.000,-
6,05 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4595 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 28100555

Fuldt udlejet investeringsejendom i Ishøj med god og stabil lejer. Attraktiv ejd med stor synlighed og god tilgængelighed.

Drømmer du om en moderniseret og spændende investeringsmulighed/-ejendom med en attraktiv beliggenhed i Ishøj – så har du muligheden med denne ejendom.

Fuldt udlejet investeringsejendom i Ishøj med god og stabil lejer gennem en del år. Attraktiv ejendom med stor synlighed og god tilgængelighed.

Ejendommen, der består af 2 sammenbyggede bygninger begge opført i 1980. Ejendommen er løbende vedligeholdt på et højt niveau. Ejendommen fremstår udvendig i en vedligeholdelsesstand over middel for denne kategori erhvervsejendom.

Ejendommens samlede etageareal, ifølge BBR, udgør 1.008 kvm., der er beliggende på en 2.029 kvm. stor grund, hvor udenomsarealer primært er befæstede.

Regulær erhvervsejendom stort søjlefrit areal (lager/grossist) samt med passende arealer til kontorer og bad/omklædning/toiletter.

Der er nyistalleret fjernvarmeinstallation og nye kaloriferer i ejendommen. (Lejeren har vedligeholdelsespligten af egen varmeinstallation).

Ishøj er kendetegnet som et af hovedstadsområdets attraktive erhvervsområder med meget kort afstande til motorvejsnettet via E20/E47 samt O4. Placeringen giver ejendommen en meget let og hurtig adgang til hele Storkøbenhavn samt øvrige Sjælland, Fyn og Jylland.

Området har over tid tiltrukket en række transport- og håndværksvirksomheder, ligesom virksomhederne Ilva, Arla, Bauhaus og Stark også er at finde på grund af de utrolig gode logistik- og tilkørselsforhold.

KUN seriøse henvendelser - RING 4595 0070 for aftale af fremvisning og/eller en yderligere og uforpligtende snak omkring denne investeringsmulighed.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
472.158,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
468,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
30,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
6,05 %
Kr./m²
7.440,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1008 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2029 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toiletter

Teknik

Fjernvarmeinstallation

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK