SENEST SET
FAVORITTER

Taastrup Hovedgade 50-52, 2630 Taastrup

Central og synligt beliggende investeringsejendom til butik

37.600.000,-
6,94 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8485

Central og synligt beliggende investeringsejendom til butik og kontor

Vi har nu fornøjelsen af at kunne præsentere dig for denne eftertragtede erhvervs- og investeringsejendom, som har adresse på Taastrup Hovedgade 50-52; helt centralt og synligt med Taastrup Station lige omkring hjørnet og med en fantastisk god synlighed fra Hovedgaden, der bugner af liv, butikker og caféer. Her kan I følge med i byens gang, ligesom byen har et fint indkig til jer.

Ejendommen tager sig flot ud, og det bliver kun bedre, når man bevæger sig indenfor og ser nærmere på de store, flotte og lyse lokaler, som alle er i fremragende stand. Her er der både mulighed for at indrette store butikslokaler midt i et travlt og hyggeligt handelsmiljø, ligesom man kan etablere et par fantastiske kontorfællesskaber med mulighed for både mødelokale og solrige frokostpauser ude på den store terrasse.

Ved overtagelse er en god del af erhvervsmålet allerede udlejet med en rigtig god og fornuftig fordeling af lejere i de forskellige kategorier. For dig som investor er det en stor fordel, at det allerede kører - og de resterende tomme lokaler kan nemt udlejes med henblik på både butik og kontor. De velholdte og lyse lokaler har en fin og indbydende atmosfære, og mellem etagerne er der elevator, så man hurtigt kommer fra A til B. Desuden er der i tilknytning til bygningen fine parkeringsfaciliteter, så man kan komme til og fra arbejde eller møde og standse lige ved døren.

Derudover er der skønne offentlige transportmuligheder lige om hjørnet ved Taastrup Station med S-tog og busforbindelser, og i bil tager det blot en lille halv time at nå ind til centrum af København. Butikker, indkøb, frokostmuligheder, caféliv og specialforretninger venter i hobetal på Hovedgaden.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.084.927,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.449,-
Årlige driftsudgifter kr.
459.564,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
216,-
Pris i kr.
37.600.000,-
Afkast %
6,94 %
Kr./m²
17.661,-

Lokalet

Etage areal
2129 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2252 m²

Faciliteter

Mødelokale
Parkeringsfaciliteter
Terrasse
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere