SENEST SET
FAVORITTER

Høje Taastrup Boulevard 53, 2630 Taastrup

INVESTERINGSEJENDOM

59.000.000,-
5,95 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 14 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: CSKK90075

Velbeliggende ejendom med lejereserve

Ejendommen er beliggende i Høje-Taastrup og indeholder tre bygninger opført i 1992. De offentlig transport muligheder til og fra ejendommen er, med kun 100 m til Høje-Taastrup Station, yderst optimale. Der er fra ejendommen få hundrede meter til byens storcenter City 2. Området omkring ejendommen byder på mange handelsmuligheder i form af cafeer, detailforretninger og andre servicevirksomheder.

Ejendommen er en del af en karré som samlet udgør 4 bygninger. Ejendommene er opført i to og tre plan, primært med klinikker og kontorer i stueplan, og kontor samt bolig på 1. sal. Samt bolig på 2. sal.
Ejendommen er inddelt i mindre enheder, hvilket gør risikoen for høj tomgang minimal. Der er mulighed for salg af enkelte enheder da ejendommen er opdelt i ejerlejligheder.

Ejendommens 1. sal mod Thistedgade og Høje Taastrup Boulevard er udlejet til kontorhotel som har en uopsigelighedsperiode på fire år. På sigt kan der med kommunens tilladelse være mulighed for konvertering til boligenheder.

På nuværende tidspunkt er der 15 boligenheder i ejendommen som alle er opdelt i ejerlejligheder. I ejendommens gård er der etableret parkeringspladser, samt grønne arealer for ejendommens lejere.

Den omkostningsbestemte husleje giver mulighed for at hæve lejen for de eksisterende boliglejemål i ejendommen endda uden yderligere ombygning/istandsættelse.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.595.313,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
905,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.043.350,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
263,-
Pris i kr.
59.000.000,-
Afkast %
5,95 %
Kr./m²
14.858,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3971 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gård
Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Maj2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere