SENEST SET
FAVORITTER

Vadsbyvej 17, 2640 Hedehusene

Erhvervsgrund på ca. 12.000 m2 til oplag

5.000.000,-
-0,65 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7070 XX XX Se nummer
E-mail xx@2-c.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6026-19I

Velbeliggende kun 3 km fra Holbækmotorvejen

Velbeliggende erhvervsgrund kun 2,5 km fra Holbækmotorvejen.

Grundareal på ca. 12.000 kvm til oplag efter udstykning. Se opdeling senere i dette materiale.

Grunden er velbeliggende i et attraktivt område i Hedehusene/Vadsby direkte ud til Vadsbyvej. Området ligger blot 2,5 km fra Holbækmotorvejen med gode tilkørselsforhold, og København kan nås på mindre end 25 min. og Roskilde på under 10 min. Der er endvidere busforbindelser til Hedehusene, Roskilde og Høje-Taastrup.

Grunden er omfattet af kommuneplanramme for Vadsby. Området forventes efter nærmere aftale med Høje-Taastrup Kommune, at måtte anvendes til oplagsplads for større materiel inden for forskellige erhverv som stillads, maskin- eller andre paldskrævende oplag.

Der har været ført drøftelser med Høje-Taastrup kommune omkring ændring af anvendelse af arealet, der i dag huser et miljøcertificeret Autoophug - kommunen er positiv for, at ændre anvendelsen af grunden, til oplag inden for forskellige brancher. Kan oplyses, at grunden er forberedt for tung trafik.

Det er vores vurdering, at Høje-Taastrup kommune giver en administrativ godkendelse til ovenstående anvendelse, der forventes godkendt ultimo december 2020.

Vadsby er landzonelandsby, hvor der kan foregå en begrænset tilvækst af boliger og erhvervsmæssige formål efter nærmere retningslinjer fastlagt i rammerne for lokalplanlægningen, og efter nærmere aftale med Høje-Taastrup Kommune. Så dette er en unik mulighed for en virksomhed, der har tanker og plan på en placering inden for oplag i bred forstand, i dette område.

Det samlede grundareal udgør i dag 18.377 kvm, men efter udstykning forventes det samlede grundareal at være 11 - 12.000 kvm., med en bebyggelsesmulighed omkring 1.000 til 1.200 kvm. inden for det blå felt, visualiseret i tegning 4 i dette materiale.

Købesummen tillægges moms!

Velkommen til Vadsbyvej 17!

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
5.000.000,-
Afkast %
-0,65 %
Kr./m²
272,- (grundareal)
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18388 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere