SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 496, 2640 Hedehusene

Velbeliggende god investeringsejendom

6.995.000,-
7,07 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10823240

Velbeliggende og attraktiv investeringsejendom i Hedehusene

Med central beliggenhed på Hovedgaden i Hedehusene med god parkering på gaden, og nær station/offentlig transport udbydes attraktiv investeringsejendom.

Ejendommen rummer mulighed for op til 5 lejemål. Af disse 5 lejemål er de 3 pt. udlejet til henholdsvis urmager/guldsmed, en fodterapeut og en glarmester.

Ejendommens bolig er en flot og velindrettet 4-værelses beboelseslejlighed på 1. salen der pt. står tom, og som sælger selv har beboet. Køber vil ligeledes have mulighed for selv at tage bolig i lejligheden, eller at udleje denne.

Lejligheden indeholder: Trappeopgang til repos med god skabsplads, flot nyere køkken/alrum med åben forbindelse til 2 stuer, en suite, dejligt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt to værelser.

Mod Hovedgaden findes de gode og lyse butikslokaler, som guldsmeden/urmageren råder over. Der har været urmager/guldsmed i lokalerne siden år 2000.

Butikslokalerne har store panoramavinduer vendt mod Hovedgaden, hvilket derfor fungerer som et godt udstillingsvindue til områdets mange forbipasserende.

Fodterapeuten har ligeledes lokaler i stueplan, og lokalerne er indrettet med flere behandlerrum. Fodterapeuten har været i lokalerne siden 2019.

Bagerste lokale i bygningen udlejes til en glarmester, som har kontor og værksted i lokalerne. Glarmesteren har lejet lokalerne siden 2018.

Herudover moderne garageanlæg på 120 m² med 3 porte, der enten kan udlejes eller tages i brug af køber. I gårdanlægget er desuden en række parkeringspladser til brug for ejendommens lejere.

Ønsker du yderligere oplysninger om denne ejendom, eller ønsker en fremvisning, så kontakt medvirkende mægler.

Forslag til anvendelse

Guldsmed

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
606.429,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
996,-
Årlige driftsudgifter kr.
119.025,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
195,-
Pris i kr.
6.995.000,-
Afkast %
7,07 %
Kr./m²
11.486,-

Lokalet

Etage areal
609 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1106 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkering
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere