SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 411, 2640 Hedehusene

Projektejendom - stationært

14.000.000,-
-1,05 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 94500011290

Investeringsejendom som kan blive en spændende projektejendom

* Udviklingsprojekt
* Hedehusene er en by i udvikling
* Boliger, liberalt erhverv og detail.
* Grundstykke 7.029 m²
* Mulighed for tilkøb af 4.292 m² af Høje-Taastrup Kommune

Ejendommen er meget centralt beliggende i Hedehusene mellem Hovedgaden og jernbanen. Få hundrede meter fra Hedehusene Station og busterminal

Hedehusene er en mellemstor handelsby, hvor detailhandlen primært er placeret på og ved Hovedgaden. Her er der et rigt udvalg af forskellige butikker. Byen er placeret i mellem Høje-Taastrup og Roskilde. Kun ca. 20 min med tog fra København. Tæt på Holbæk-motorvejen.

Hedehusene har vel i mange år været kendt for byen, hvor Rockwool og Spændcom boede. Rockwool driver stadig virksomhed i Hedehusene.I dag har DSV valgt at lægge sit hovedsæde i Hedehusene, hvor der i nærmeste fremtid forventes beskæftiget et par tusinde medarbejdere. For ca. 10 år siden lukkede Spændcom produktionen i Hedehusene. I perioden op til deres lukning var der mange tanker om det meget store grundstykkes fremtid.

I 2013 etablerer Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg det fælles udviklingsselskab " NærHeden P/S", og herefter begynder udviklingsplanerne at tage form.
i 2016 tages det første spadestik i projektet, og herefter går det stærkt med byggeriet..

I NærHeden skal de bygges ca. 3.000 boliger med plads for op til 8.000 nye borgere. Udover boliger skal der være skole, børneinstitution, kontorer, liberalt erhverv, detailhandel, kultur og offentlig service.

For at forbinde det oprindelige Hedehusene med NærHeden er der opført en flot bro lige ved siden af denne ejendom, som herved får en stor eksponering.

Den nuværende lejer af fitnesscentret - Fitness Hedehusene ApS -stiller sig positiv for at medvirke til gennemførsel af projektet. Det kan enten være ved, at han flytter til en anden placering i bebyggelsen, eller at den nye bebyggelse laves med respekt af den nuværende bygning.

I forbindelse med indgåelsen af lejekontrakten med Fitness Hedehusene ApS blev det aftalt, at lejer måtte opføre en tilbygning på ca. 400 m², som også skulle anvendes til Fitness. Denne tilbygning er ikke lejebærende idet det er lejer, som har afholdt alle udgifter i forbindelse med opførslen af tilbygningen. Ved lejekontraktens ophør tilgår bygningen ejendomsejeren.


UDVIDELSE AF PROJEKTET

Høje-Taastrup Kommune har i forbindelse med etableringen af det ny boligområde "Nærheden" opkøbt nogle ejendomme langs Hedevolden. Ejendommene er købt for at kunne etablere den nye adgangsvej fra Hovedgaden og over til "Nærheden", og for at kunne lave en afkørsel fra Hedevolden ind imod Hovedgaden 411 og som forbindelse til stationen.

Det samlede areal, som kan indgå i nærværende projekt er 4.292 m², således at det samlede grundareal bliver 11.321 m². Jf. oversigt over arealet bagerst i salgsopstillingen.

Høje-Taastrup Kommune har klart tilkendegivet, at de er meget interesseret i at deltage i en samlet løsning for området, da hele områdets udvikling har stor politisk bevågenhed.

Køb af dette grundstykke kommer udover Hovedgaden 411 og skal forhandles med Høje-Taastrup Kommune,

Forslag til anvendelse

Hovedsæde

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.897,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
162,-
Pris i kr.
14.000.000,-
Afkast %
-1,05 %
Kr./m²
15.251,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
918 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7029 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere