SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 411, 2640 Hedehusene

Projektejendom - stationært

14.000.000,-
-1,05 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 22 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 94500011290

Investeringsejendom som kan blive en spændende projektejendom

Ejendommen er meget centralt beliggende i Hedehusene mellem Hovedgaden og jernbanen. Få hundrede meter fra Hedehusene Station og busterminal

Hedehusene er en mellemstor handelsby, hvor detailhandlen primært er placeret på og ved Hovedgaden. Her er der et rigt udvalg af forskellige butikker. Byen er placeret i mellem Høje-Taastrup og Roskilde. Kun ca. 20 min med tog fra København. Tæt på Holbæk-motorvejen.

Hedehusene har vel i mange år været kendt for byen, hvor Rockwool og Spændcom boede. Rockwool driver stadig virksomhed i Hedehusene.I dag har DSV valgt at lægge sit hovedsæde i Hedehusene, hvor der i nærmeste fremtid forventes beskæftiget et par tusinde medarbejdere. For ca. 10 år siden lukkede Spændcom produktionen i Hedehusene. I perioden op til deres lukning var der mange tanker om det meget store grundstykkes fremtid.

I 2013 etablerer Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg det fælles udviklingsselskab " NærHeden P/S", og herefter begynder udviklingsplanerne at tage form.
i 2016 tages det første spadestik i projektet, og herefter går det stærkt med byggeriet..

I NærHeden skal de bygges ca. 3.000 boliger med plads for op til 8.000 nye borgere. Udover boliger skal der være skole, børneinstitution, kontorer, liberalt erhverv, detailhandel, kultur og offentlig service.

For at forbinde det oprindelige Hedehusene med NærHeden bliver der opført en flot bro lige ved siden af denne ejendom, som herved får en stor eksponering. Broen forventes færdig i efteråret 2019.

Nuværende ejer har haft en drøftelse med Høje-Taastrup Kommune om mulighederne på sin ejendom. Der er blevet udarbejdet et skitseforslag af arkitekt Simon Oldrup, som omfatter:

Fitnesscenter 918 m²
Butikker 1.200 m²
Boliger 3.911 m²
Erhverv 1.000 m²

I alt 7.029 m²

Kommunen var positivt indstillet overfor projektet. Der skal udarbejdes ny lokalplan.

Den nuværende lejer af fitnesscentret - Fitness Hedehusene ApS -stiller sig positiv for at medvirke til gennemførsel af projektet. Det kan enten være ved, at han flytter til en anden placering i bebyggelsen, eller at den nye bebyggelse laves med respekt af den nuværende bygning.

I forbindelse med indgåelsen af lejekontrakten med Fitness Hedehusene ApS blev det aftalt, at lejer måtte opføre en tilbygning på ca. 400 m², som også skulle anvendes til Fitness. Denne tilbygning er ikke lejebærende idet det er lejer, som har afholdt alle udgifter i forbindelse med opførslen af tilbygningen. Ved lejekontraktens ophør tilgår bygningen ejendomsejeren.

Forslag til anvendelse

Fitnesscentret
Fitnesscenter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.897,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
162,-
Pris i kr.
14.000.000,-
Afkast %
-1,05 %
Kr./m²
15.251,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
918 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7029 m²

Faciliteter

Fitness

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK