SENEST SET
FAVORITTER

Marielundvej 17, 2730 Herlev

Herlev: 3.974 m2 kontor/lager

27.000.000,-
7,74 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7030 XX XX Se nummer
E-mail xx@dal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 21024395_KI

3.974 m2 velholdt investeringsejendom på attraktiv/synlig beliggenhed i Herlev.

VELHOLDT FLERBRUGEREJENDOM

Ejendommen er en præsentabel flerbrugerejendom, beliggende synligt i krydset Marielundvej/Hørkær. Bygningen er veldrevet og velholdt. Der er stort hegn omkring ejendommen og tre porte aflåses om natten.

Lejere i ejendommen er bl.a. Byggekompagniet CPH ApS, ID Company ApS, HJS Værktøj A/S, Dana Color Match ApS, Scan Office A/S, Spangsberg Chokolade A/S, MINI ART CPH ApS, HPB Myskin.dk, Copenhagen Sensor Technology A/S, Best Music A/S, Meeshop ApS og Patrick Nönken Art Universe ApS.

Fri parkering ejendommen, dog efter udlejers anvisninger. Befæstede arealer hele vejen rundt om ejendommen. Desuden stort grusbelagt parkeringsareal. Der er rigeligt med parkeringspladser.

TIL MODERNE ERHVERVSLEJERE

Ejendommen er oprindeligt opført i 1972 som en produktionsejendom i to plan. Siden er ejendommen løbende opdelt i mindre lejemål, og arealer er konverteret fra lager/produktion til kontor/lager. Genudlejningerne er løbende sket til virksomheder med et større fokus på kontor og handel. Bygningen fremstår således i dag som et moderne flerbrugerhus.

De enkelte lejemål varierer i udtryk og kvalitet. Nogle fremstår indrettet til rent kontor i lækker eksklusiv kvalitet. Andre er funktionelt indrettet til f.eks. handelsfirmaer. Kvaliteten er generelt høj middel kvalitet.

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Ejendommen ligger midt i Herlevs erhvervsområde. Området har oplevet et løft de seneste år, hvor mange ejendomme er blevet renoveret og istandsatte. Udviklingen har trukket endnu flere virksomheder til området, og der er sket et skifte fra klassisk produktionstunge virksomheder til vidensvirksomheder, handel og service.

Området er attraktivt pga. den geografiske nærhed til København og motorvejsnettet, samt det stadig attraktive lave huslejeniveau, som præger Herlev.

DETALJERNE

362 m2 ledigt i ejendommen, hhv. lejemål på 181 m2 + 181 m2. Lejemålene søges aktuelt udlejet. Således muligt, at køber evt. kan flytte eget kontor ind i ejendommen.

ØKONOMI:

Kontant: DKK 27.000.000.
- svarende til en gennemsnitlig m2-pris på DKK 6.794 pr. m2.
Beregnet afkast ved købspris på 27 mio. er 7,74%.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., SIOR, Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for salgsprospekt eller aftale om fremvisning af ejendommen.

Forslag til anvendelse

Kontor
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
183.111,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
46,-
Pris i kr.
27.000.000,-
Afkast %
7,74 %
Kr./m²
6.794,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3974 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6166 m²

Faciliteter

Fri parkering
Parkering
Port
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere