SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Klausdalsbrovej 467, 2730 Herlev

FLOT ETPLANSVILLA MED MULIGHED FOR AT DRIVE LIBERALT ERHVERV

8.200.000,-
-0,67 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5664 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 22021124I

 

Hvis I drømmer om at drive liberalt erhverv direkte fra hjemmeadressen, er denne ejendom særligt interessant for jer. Foran jeres private hjem ligger erhvervsbygningen der rejser sig i to plan. Erhvervsejendommen rummer 3 lejemål, hvoraf det ene er udlejet til frisør. Det andet lejemål er p.t. indrettet som smørrebrødsforretning, og bagved ligger køkkenet, hvor kold mad kan tilberedes samt et kølerum til opbevaring af råvarerne. Det tredje lejemål består p.t. af et badeværelse, soveværelse, stue, udestue samt et køkken - og fra det rummelige gangareal finder I trappen til kælderen. Dernede venter der flere disponible rum, der kan anvendes og indrettes efter behov.

Jeres private hjem består af en moderne etplansvilla, og I kan allerede nu godt begynde at glæde jer. Tænk sig, at en sådan veldrejet planløsning nu bliver her, hvor hverdagen udspiller sig. Fra entréen kan I bl.a. tilgå det funktinoelle bryggers med vaske/tørrefaciliteter, badeværelset med separat bruseniche, et værelse og et depotrum. Herefter starter familielivet for alvor, da kvalitetstiden for alvor får lov til at udspille sig i det store, åbne opholdsmiljø, der består af køkken-alrum og stue i ét. De sidste kvadratmeter udspiller sig på to værelser, hvoraf det ene værelse er oplagt til forældrene med egen adgang til badeværelset. Omkring villaen er der anlagt terrassemiljø med plads til havemøbler og grill - forestil jer en sommeraften i denne kulisse.

Dette kombinerede bolig/erhverv placerer sig i Hjortespring med gode busforbindelser langs Gammel Klausdalsbrovej. Naturen får da også lov til at udspille sig i nærområdet, og så er forudsætningerne for at holde kroppen i gang helt i top; tag eksempelvis til Herlev Skøjtehal eller Herlev Hallerne, hvor forskellige aktiviteter byder sig. Børnefamiliens behov vil ligeledes tilgodeses, da der både er skoler og daginstitutioner inden for gåafstand, mens der er tre kilometer til Herlev Bymidte.

Kunne denne mulighed være interessant for Jer, så kontakt os endelig for en fremvisning!

Forslag til anvendelse

Grill

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.188,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
157,-
Pris i kr.
8.200.000,-
Afkast %
-0,67 %
Kr./m²
25.076,-

Lokalet

Etage areal
327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1080 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Køkken

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere