SENEST SET
FAVORITTER

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Attraktiv detailportefølje med attraktivt startafkast

20.600.000,-
7,18 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 190211

Stort kundeflow i butikscenteret

Ejendommen er beliggende meget centralt i Bagsværd ved Bagsværd Station. Ejendomme består af flere detail enheder i Bagsværd Stationscenter, der er udlejet til Svane Apotek, Bagsværd Vinhandel, Restaurant, Solcenter og Montell Mode. De ligger eksponeret med Bagsværd Station og Bagsværd Hovedgade, hvilket giver en enorm synlighed.

Ejendommen er opført i 2000 og fremstår meget pæn og velholdt. Facaden er pudset, vinduer i jernrammer, der giver ejendommen et moderne udtryk.

Bagsværd Stationscenters største lejer er MENY, der igennem deres ?shop-in-shop? koncept har fremlejet til Lagkagehuset, Peter Beier Chokolade, Postnord og en blomsterbutik. MENY giver et enormt kundeflow og har positiv effekt for centeret generelt, hvilket smitter af på denne porteføljes lejere. Centeret har en arkade i midten, der dermed er adgangsvej til alle butikker, da man ikke kan tilgå butikkerne fra vejen.

Sælger har netop udlejet et ledigt lejemål til Svane Apotek på en 3-årig lejekontrakt, der kommer til at bidrage positivt til hele porteføljen og arkaden i øvrigt. Bagsværd Vinhandel har netop indgået en lejekontrakt på 5 års uopsigelighed, hvilket igen viser at lejemålene er til at udleje ved tomgang. De øvrige har en fin og fornuftig forretning - de har alle ligget i ejendommen i flere år.

Sælger er ved at udleje det ledige lejemål til en stor kæde, der forventer at flytte ind på den anden side af sommerferi-n. Den generelle tomgang i porteføljen har været lav i hele Sælgers ejertid.

Forslag til anvendelse

Butik
Forretning
Blomsterbutik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.835.920,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.615,-
Årlige driftsudgifter kr.
396.603,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
349,-
Pris i kr.
20.600.000,-
Afkast %
7,18 %
Kr./m²
18.118,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1137 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere