SENEST SET
FAVORITTER

Søborg Hovedgade 74A, 2860 Søborg

258 kvm detailforretning i Søborg

4.500.000,-
7,58 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18100056

Detailforretning beliggende på den mest trafikerede del af Søborg Hovedgade

Detailforretning beliggende på den mest forretningsorienterede del af Søborg Hovedgade - også kaldet 'Søborgs Hjerte'.

Erhvervsejerlejlighed med særlig god beliggenhed udbydes nu til salg. Det bemærkes, at det er første salg siden ejendommens opførelse i 1991.

Ejerlejligheden er forsynet med store udstillingsvinduer mod Søborg Hovedgade, og fortovsbredden giver mulighed for udendørs udstilling. De store, publikumsvenlige salgslokaler, der er beliggende såvel i gadeniveau som i kælderetagen, giver ligeledes mulighed for at udstille varerne præsentabelt. Forretningen har et bredt sortiment af sportstøj og -sko samt sportsudstyr i øvrigt.

Ejerlejligheden er beliggende i et større bygningskompleks, der dels omfatter boliger, dels en større BR Legetøj og en kinesisk restaurant. Bag bygningen er der anlagt store parkeringsarealer, som tillige benyttes af kunder til Irma, Fakta og øvrige forretninger liggende i umiddelbar tilknytning til nærværende.

Lejeren er en forretning i Sportmaster kæden, som omfatter mere end 100 forretninger i Danmark. Ejerlejligheden har været udlejet til samme lejer, siden ejendommens opførelse. Lejemålet kan opsiges af lejer med 6 måneders varsel til ophør pr. 1. juli 2015. Den årlige leje reguleres i h.t. nettoprisindekset, dog min. 2% og maks. 4% p.a.

Søborg Hovedgade er én lang forretningsgade, idet der er butikker, cafeer eller restauranter i stueetagen i stort set alle ejendommene langs gaden. Det er tillige muligt at parkere mange steder langs fortovet. Gaden er meget befærdet af såvel gående som kørende trafik, herunder bustrafik, idet størstedelen af al handel i Søborg, foregår her. Arealerne på begge sider af hovedgaden er primært udnyttet til beboelseskvarterer, men Gladsaxe Kommune er også kendt for sine store, velbeliggende erhvervsområder.

Ved genudlejning af Sportmarsters forretningslokaler vil det være meget enkelt at opdele arealerne i 2, hvilket oprindeligt var hensigten.

Forslag til anvendelse

Forretning
Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
347.075,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.345,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.961,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
376,-
Pris i kr.
4.500.000,-
Afkast %
7,58 %
Kr./m²
17.442,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
258 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælderetagen
Parkeringsareal

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK