SENEST SET
FAVORITTER

Maglegårds Alle 34, 2860 Søborg

Totalistandsat investeringsejendom

8.425.000,-
6,01 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18101017

Mindre totalistandsat investeringsejendom med 12 værelser og erhverv i kælderen beliggende roligt og centralt i Søborg.

I 2017 blev ejendommen totalrenoveret indvendigt og udvendigt. Udvendigt er der bl.a. skiftet vinduer, tagrender og så har ejendommen fået ordnet facaden. Indvendigt er alle vægge, lofter og gulv ordnet. Der er lavet ny el og trukket nyt varmesystem. Der er indrettet værelser, lavet nyt køkken og toilet/bad. Ejendommen blev forinden 2017 anvendt til erhverv og i forbindelse med renoveringen har ejer så konverteret ejendommen til beboelse.

Bygningen er pt. indrettet 9 værelser i henholdsvis st. og på 1. sal mens der er indrettet 3 erhverv i kælderen. Værelserne
er fra 11 til 18 kvm. hertil kan tillægge fællesarealer. Der er fire toiletter, heraf 3 med bad samt to køkkener. Det store
køkken i stueplan har desuden adgang til stor terrasse og fælles have. Fælles vaske- og tørrefaciliteter forefindes i
kælderen.

På grunden er der anlagt to parkeringspladser og der er gode gratis parkeringsmuligheder på vejen.

Ejendommen ligger på Maglegård Allé, der er en stille sidevej til Gladsaxevej og Søborg hovedgade. Kvarteret består overvejende af villaer.
Fra ejendommen er der ikke langt til restauranter og indkøbsmuligheder på Søborg Hovedgade.
Desuden er der kun ca. 200 meter til nærmeste bus og 1,5 km. til nærmeste S-tog på Vangede st. Helsingørmotorvejen er kun ca. 2,5 km. væk.

Gladsaxe er en forstadskommune beliggende i Region Hovedstaden. Kommunen har omkring 69.500 indbyggere. Indbyggertallet forventes at stige med 17,7% frem mod år 2045, så kommunen til den tid vil huse ca. 81.500 indbyggere. Denne udvikling i befolkningsvæksten sikrer at der forsat vil være et øget behov for både boliger og erhvervsejendomme.
Kommunen nyder godt af sin placering godt 5 km. nord for indre København. Placeringen er ideel for virksomheder
der er afhængig af velfungerende infrastruktur, idet der er nemt adgang til både motorveje såsom motorring 3, kollektiv trafik og større færdselsårer.
Gladsaxe kommune arbejder for at gøre det mere attraktivt at bosætte sig og drive virksomhed i Gladsaxe. Det skal understøttes med levende bymidter der tilbyder handel og oplevelser, små grønne byrum der kan bruges som mødested, rolige forstadsområder med attraktive boligområder og innovative erhvervsområder. Samtidigt arbejdes der hen imod at blive en mere bæredygtig kommune, som er i balance både socialt og miljømæssigt.
Infrastrukturen i Gladsaxe skal styrkes med flere cykelog gangstier og kollektiv transport med velfungerende knudepunkter til skift af transport. Der er stadig en stigende mængde trafik i Gladsaxe, hvorfor der arbejdes på at fremme bæredygtig transport. Et væsentligt led i dette er udbygningen af den kollektive transport, hvor samarbejdet med de øvrige kommuner langs Ring 3, Staten og Region Hovedstaden om at etablere en letbane i Ring 3 spiller en hovedrolle. Herudover udvikles der på busdriften, blandt andet som følge af den kommende metrocityring i København. Letbanen i Ring 3 vil ligge som en ring omkring København og styrke den kollektive trafik på tværs af byfingre og S-togslinjer. Letbanen strækker sig fra Lundtofte i nord til Ishøj i syd og forbedrer adgangen til vigtige funktioner som Glostrup og Herlev sygehuse, Danmarks Tekniske Universitet samt flere store erhvervs- og industriområder. I Gladsaxe kommer der seks letbanestationer på Ring 3. De nye muligheder søges først udnyttet i Gladsaxe Erhvervskvarter. På denne måde vil Gladsaxe blive bundet bedre sammen inden for
kommunen og med resten af hovedstadsområdet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
629.160,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.907,-
Årlige driftsudgifter kr.
130.779,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
396,-
Pris i kr.
8.425.000,-
Afkast %
6,01 %
Kr./m²
25.530,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
330 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
805 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Toilet
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK