SENEST SET
FAVORITTER

Buddinge Hovedgade 122, 2860 Søborg

Investeringsejendom centralt i Buddinge

17.500.000,-
3,67 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8259

Mulighedsrig investeringsejendom centralt i Buddinge

På Buddinge Hovedgade 124 får du nu en enestående chance for at gøre en god handel. Her udbyder vi nemlig en hel ejendom til investering, som råder over 684 kvadratmeter og fordeler sig over erhverv såvel som lejligheder. Det er mulighed for at tilbygge ekstra kvadratmeter, sælger har fået tegnet et potentielt projekt.

Ejendommen er fra 1937 og består af 7 beboelseslejligheder og 3 erhvervslejemål. En del af erhvervet kan med fordel søges omdannet til bolig og tilbygges. Selve ejendommen trænger til noget forbedring udendørs, men det skal bestemt ikke overskygge den unikke chance, det vil være at erhverve sig nøglerne til hele denne bygning. De 684 kvadratmeter fordeler sig over tre etager og byder både på et klassisk erhverv, der nu fungerer som pizzeria, samt 9 lejligheder til udlejning ? og vi kan endda oplyse, at ejendommen stort set er fri for lejemål pr. 1.8.2020, og der kan du altså starte helt forfra. Der er endvidere parkeringspladser bag ved ejendommen.

Indendørs venter, udover erhvervet, en god sammensætning med lejligheder i forskellige størrelser, hvorfor boligerne henvender sig til en bred målgruppe, som spænder sig over alle fra singler og par til børnefamilier. Bygningen har kælder, og samtidig omkranses ejendommen af fine udearealer, hvor man kan etablere et skønt afslapningsområde til beboerne.

Adressen må siges at være endnu en af de mange kvaliteter. Erhvervsmålet kan glæde sig over den gode synlighed fra gaden, mens lejerne i de 7 lejligheder kan se frem til en central beliggenhed tæt på midten af Buddinge. Her er der både indkøbscenter, specialforretninger, fitness og bibliotek, og fra bygningen er der tilmed kun 700 meter til Buddinge Station, hvorfra S-toget kører til bl.a. Nørreport St. på kun 20 minutter.

Forslag til anvendelse

Pizzeria

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
836.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.223,-
Årlige driftsudgifter kr.
190.359,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
278,-
Pris i kr.
17.500.000,-
Afkast %
3,67 %
Kr./m²
25.585,-

Lokalet

Etage areal
684 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1381 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Udearealer

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere