SENEST SET
FAVORITTER

Ellegårdsvej 60, 2820 Gentofte

Udlejning eller eget burg

8.995.000,-
3,42 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 966KE000207

Boligudlejningsejendom med stort potentiale

* Investeringsejendom med mulighed for eget brug
* Ledig kælder og 2.sal med udlejningspotentiale
* Lejeprincip: Det lejedes værdi
* Ejendom i utrolig god stand - inde som ude.
* Lave driftsomkostninger
* Kontantpris kr. 8.995.000 (37.450/m²)

En utrolig flot og velholdt ejendom beliggende på den rigtige side af Ellegårdsvej i Gentofte. Ejendommen er renoveret fra top til tå, og fremstår uden nogen form for efterslæb, og potentielle omkostninger til vedligehold anses som værende minimale. Ejendomme består af 90 m² i stueetage og 90m² på førstesalen, som er opdelt i to selvstændige enheder adskilt via fælles opgang. Hertil er en høj og velindrettet kælder i super stand, og som oplagt kan anvendes til erhvervsmæssige formål. Der er egen adgang til kælderen fra ejendommens facade. Ejendommens 2. sal består af ca. 60 m² som igen er indrettet, hvor udlejningspotentialet er åbenlys. For alle enheder i ejendomme gør det sig gælden, at indretning og stand er ret unik, og kan underbygge en høj lejefastsættelse. Stueetagen og 1.salen har i de nuværende lejekontrakter råderet over forhave og baghave. Lejekontrakterne kan opsige jf. Lejelovens bestemmelser herom.

Ejendommens potentiale ligger i oplagt sammenlægning af stueetagen og kælderen, samt 1.salen og 2.salen, således de to nuværende lejemål bliver større og lejeindtægten optimere. Der er også en mulighed for en konvertering til et eller to-families hus, alt afhængigt efter behovet. Ejendommen repræsenterer en markant større værdi ved salg til den private forbruger opdelt i to enheder med inddragelse af kælder og anden sal. De realiserede salgspriser for villaer i nærområdet ligger mellem kr. 45.000 til 55.000 pr. m² til den private forbruger.

Beliggenheden på Ellegårdsvej er utrolig attraktiv, og selve Gentofte Kommune er meget interessant for mange mennesker. Ergo er både lejesikkerheden og potentialet for salg af ejendommen opdelt meget højt. Der er stort udbud af indkøbsmuligheder, skole -og daginstitutioner og ikke mindst attraktive og grønne områder. Ligeledes er infrastrukturen god, uanset om man skal ind til byen eller ud.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
429.300,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.934,-
Årlige driftsudgifter kr.
118.375,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
533,-
Pris i kr.
8.995.000,-
Afkast %
3,42 %
Kr./m²
40.518,-

Lokalet

Etage areal
222 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
722 m²

Faciliteter

Kælder

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere