Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
3
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Strandvejsejendom uden tilbudspligt

Strandvejen 155, 2900 Hellerup


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Præsentabel Strandvejsejendom uden tilbudspligt

Præsentabel Strandvejsejendom uden tilbudspligt

Ejendommen er yderst velbeliggende på den bedste del af Strandvejen i Hellerup skråt over for Frederikkevej, hvilket giver gode lysforhold i de store patricier lejligheder.

Ejendommen er opført i 1893 og fremtræder med pudsede façader såvel mod Strandvejen som til gårdsiden. Ejendommens tag er naturskiffer. Vinduerne er termoruder, bortset fra vinduerne i hovedtrapperummet som fremtræder med de oprindelige ruder med indlagt farvet glas.

Ejendommen omfatter 8 beboelseslejligheder og i stueetagen 2 erhverv, hhv. bager og fotoforretning. Begge har været lejere i ejendommen gennem mange år.

De 8 beboelser er hhv. 4 og 5 værelses herskabelige lejligheder med stuer ensuite mod Strandvejen, smukke stuklofter og trægulve. De store karnapper i lejlighederne i de 3 midterste etager giver ekstra lysindfald fra flere sider.

Ejendommens gård er lagt sammen med nabogården, hvilket har givet beboerne et dejligt åndehul til udendørs ophold. Ellers ligger ejendommen jo kun nogle få 100 m fra strand og vand.

De to erhvervslejemål i stueetagen er indrettet med publikumsvenlige lokaler mod Strandvejen og lager-/personalelokaler mod gårdsiden. Endvidere har begge lejemål nogle lokaler i kælderen.

Den øvrige del af kælderen er indrettet til pulterrum til beboerne samt varmecentral.

Bag ejendommens gårdareal er etableret et parkeringsanlæg med plads til 6 biler. Parkeringspladserne er udlejet til ejendommens beboere. Indkørsel til parkeringsarealet sker fra Hellerupvej.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Boligudlejning Husk
Sag nr: 18100690
Pris i kr.
42.250.000
Afkast %
2,56
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Boligudlejning
Areal
Etage areal
1422 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
795 M2
Priser
Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.597.686
Årlig lejeindt. pr. etage m2 kr.
1.124
Årlig driftsudgifter kr.
531.909
Årlig driftsudgift. pr. m2
374
Pris i kr.
42.250.000
Afkast %
2,56
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området