BOLIGUDLEJNING TIL SALG

Strandvejen 155, 2900 Hellerup

Strandvejsejendom uden tilbudspligt

42.250.000,-
2,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Ved at klikke på ”KONTAKT MÆGLER” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE

Præsentabel Strandvejsejendom uden tilbudspligt

Præsentabel Strandvejsejendom uden tilbudspligt

Ejendommen er yderst velbeliggende på den bedste del af Strandvejen i Hellerup skråt over for Frederikkevej, hvilket giver gode lysforhold i de store patricier lejligheder.

Ejendommen er opført i 1893 og fremtræder med pudsede façader såvel mod Strandvejen som til gårdsiden. Ejendommens tag er naturskiffer. Vinduerne er termoruder, bortset fra vinduerne i hovedtrapperummet som fremtræder med de oprindelige ruder med indlagt farvet glas.

Ejendommen omfatter 8 beboelseslejligheder og i stueetagen 2 erhverv, hhv. bager og fotoforretning. Begge har været lejere i ejendommen gennem mange år.

De 8 beboelser er hhv. 4 og 5 værelses herskabelige lejligheder med stuer ensuite mod Strandvejen, smukke stuklofter og trægulve. De store karnapper i lejlighederne i de 3 midterste etager giver ekstra lysindfald fra flere sider.

Ejendommens gård er lagt sammen med nabogården, hvilket har givet beboerne et dejligt åndehul til udendørs ophold. Ellers ligger ejendommen jo kun nogle få 100 m fra strand og vand.

De to erhvervslejemål i stueetagen er indrettet med publikumsvenlige lokaler mod Strandvejen og lager-/personalelokaler mod gårdsiden. Endvidere har begge lejemål nogle lokaler i kælderen.

Den øvrige del af kælderen er indrettet til pulterrum til beboerne samt varmecentral.

Bag ejendommens gårdareal er etableret et parkeringsanlæg med plads til 6 biler. Parkeringspladserne er udlejet til ejendommens beboere. Indkørsel til parkeringsarealet sker fra Hellerupvej.

Læs mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.597.686,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.124,-
Årlige driftsudgifter kr.
531.909,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
374,-
Pris i kr.
42.250.000,-
Afkast %
2,56 %
+Mere

Lokalet

Etage areal
1422 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
795 m²

Faciliteter

Gård
Parkeringsanlæg
Stuklofter
Trægulve
Pulterrum
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   

   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere