SENEST SET
FAVORITTER

Park Allé 156, 2605 Brøndby

Udlejet sundhedshus opført i 2011

24.900.000,-
5,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 46900607

Udlejet sundhedshus opført i 2011 beliggende i Brøndby

På Park Alle 156 finder man denne udlejede investeringsejendom på 1.482 m² + kælder, som er opført i 2011 af nuværende ejer. Den er i dag lejet ud til læger, fysioterapeuter og andre behandlere. Den kan både købes som en skødehandel eller man kan købe ejendomsselskab, hvor den eneste aktivitet har været denne ejendom.

Bygningen består af kælder, stue og 1 sal. Når man træder ind ad ejendommens hovedindgang, mødes man af et receptionsområde, hvorfra der er adgang til stueplan og til bygningens 1 sal.

Stueplan er indrettet med lang fordelingsgang, hvorfra der på hver side, er adgang til klinik-/konsultations-/behandlerrum i varierende størrelse, flere er indrettet med vask og afløb.

Bygningens 1 sal er indrettet med diverse behandlerrum, lokaler til holdundervisning samt større fitnesslokale.

Bygningens 3 etager er forbundet af trapper og elevator i begge ende af bygningen. I modsatte ende end hovedindgang, er der adgang til bygningens kælderniveau. Der er både adgang til kælder via trappe og via elevator.

Bygningens kælder på 280 m2, er indrettet med omklædnings-/bad-/toiletfaciliteter til personale. Samt en frokoststue med køkkenfaciliteter. Denne del er fælles for ejendommens lejere.

Ejendommen har et grundareal på i alt 4.160 m², og store dele af udearealet er indrettet med til parkeringsplads, det resterende er udlagt til græsareal.

Et spændende sundhedshus med gode lejere og en god beliggenhed, vil du høre mere, så kontakt EDC Erhverv – Poul Erik Bech på 55 35 55 53.

Brøndbyvester er en bydel i Storkøbenhavn og samtidig den mindste af Brøndby Kommunes tre meget forskellige bydele i det københavnske forstadsområde på Vestegnen. Hele Brøndby-bydelen har 34.984 indbyggere (2021).

Brøndbyvester afgrænses mod Brøndbyøster af Vestvolden og mod Brøndby Strand af Den grønne Kile. Den skiller sig ud fra Brøndbyøster og Brøndby Strand ved ikke at have højhusbebyggelse. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der stadig er en ægte landsbydel med smalle stræder og stråtækte huse.

I bydelen ligger kommunens rådhus, Brøndby Stadion, Idrættens Hus og Brøndbyhallen. I nærheden af rådhuset findes også kommunens vartegn, Brøndbyvester Mølle.

Forslag til anvendelse

Sundhedshus

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.364.143,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.595,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.011.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
682,-
Pris i kr.
24.900.000,-
Afkast %
5,50 %
Kr./m²
16.802,-

Lokalet

Etage areal
1482 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4160 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Fitnesslokale
Kælder
Køkkenfacilitet
Parkeringsplads
Receptionsområde
Toiletfaciliteter

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere