SENEST SET
FAVORITTER

Industriparken 23, 2750 Ballerup

Afskrivningsberettiget investeringsejendom med potentiale

56.500.000,-
7,07 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSIK90010

Flerbrugerejendom med lille tomgang

Ejendommen er opført i 1963 med en god kombination af lette pladebeklædte facader og murede gavle. Taget er en såkaldt shedtagskonstruktion med vinduesbånd der kaster dagslys ned i størstedelen af den kvadratiske bygning. Tagbelægningen er derudover tagpap.
 
Bygningen har to fulde og lige store etager, hhv. en høj stue med 7 trin op fra terræn, samt en høj underetage der er delvist fritlagt facade med direkte udgang til terrasse.
 
På begge etager er der etableret og udlejet kontorarealer. Størstedelen af den høje stueplan er dog udlagt til lager, produktion og showroom, mens en stor del af de oprindelige kontorer med glasskillevægge i mørke trærammer er bevaret. Det medfører et klassisk og indbydende kontormiljø.
 
Bygningen er næsten fuldt udlejet til to store lejere. De store lejere er hhv. MedicSport der lejer ca. 37 % af de i alt 13.100 m² og beskæftiger sig med forhandling og distribution af træningsudstyr. Den næststørste lejer er MEC der producerer switches (kontakter) og tegner sig for 23 % af totalarealet. Disse to lejere disponerer tilsammen over hele stueetagen, samt en del af underetagen.
 
Omkring bygningen findes flere ramper så varer kan ekspederes direkte fra det høje stueplan. Der drøftes p.t. etablering af en intern vareelevator til MedicSport så yderligere arealer i underetagen kan inddrages og aktiveres.
 
Den resterende del af underetagen er udlejet til flere mindre lejere der anvender lokalerne til kontor, opbevaring – bl.a. af biler og håndværkeres udstyr m.v.
 
Knap 2.000 m² af arealet i underetagen er ikke lejebærende men kan muligvis aktiveres på sigt som en fællesandel af de samlede lejemål der generelt er udlejet på meget konkurrencedygtige vilkår. Således er der begrænset eller ingen uopsigelighed på stort set alle lejemål, lejeprisen pr. m² er lav for området og inkluderer desuden nogle af driftsudgifterne.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
4.750.211,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
363,-
Årlige driftsudgifter kr.
806.817,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
62,-
Pris i kr.
56.500.000,-
Afkast %
7,07 %
Kr./m²
4.313,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
13100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19808 m²

Faciliteter

Glasskillevægge
Terrasse
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Vareelevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere