SENEST SET
FAVORITTER

Hold-An Vej 5, 2750 Ballerup

Attraktiv ejendom sælges

37.900.000,-
5,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 324191

Fuldt udlejet ejendom

Hermed udbydes den attraktive ejendom ?Helsehuset?. Der er tale om et klassisk lægehus, som har en sær-les attraktiv beliggenhed i forlængelse af Ballerup Rådhus.

Helsehuset har et samlet udlejningsareal på 2.950 m² fordelt på 11 kliniklejemål og tre kælderlejemål.
Ejendomme indeholder en stærkt diversificeret lejesam-mensætning med mange års anciennitet.

Helsehuset er en ejerlejlighed, som ligger i ejerforening med Ballerup Kommunes Rådhus. Ifølge lejelisten har ejer-lejligheden et lejebærende areal over jord på 2.266 m², og et kælderareal på 684 m². Det lejebærende areal over jord anvendes til klinik og øvrige lægeformål. Kælderarealerne anvendes til lager og arkiv, hvoraf Ballerup Kommune lejer størstedelen.

Ejendommen har tre ventilationsanlæg, hvoraf de to aktuelt bliver udskiftet af sælger, mens det tredje er relativt nyt og velfungerende. Ejendommens tag renoveres af sælger med en ny to-lags tagpakdækning, nye inddækninger, tagfods-profiler og faldstammeudluftninger.

Helsehuset indeholder en diversificeret lejer-sammensætning, da lejerne tilbyder et varieret udvalg af lægelige behandlinger, hvilket bidrager til en stærk lejer-sikkerhed og skaber desuden stor tilfredshed blandt lejerne. Netop dette afspejles i den vægtede gennemsnitlige anciennitet blandt lejerne, som aktuelt er på ca. 10,5 år, hvilket er med til at understrege den store lejersikkerhed i Helsehuset.

Kliniklejemålene er aktuelt udlejet til et gennemsnitligt bruttolejeniveau på 1.150 ? 1.250 kr./m²/år, hvor det blot er fodklinikken, som afviger væsentlig fra dette lejeniveau. Dette lejemål er udlejet til 903 kr./m²/år og indeholder således et betydeligt lejepotentiale, som kan reguleres via ELL § 13.

Helsehuset er beliggende centralt i Ballerup, med nærhed til både større indfaldsveje og offentlig trans-port. Dertil kommer ekstraordinære parkeringsmulig-heder, som alt sammen skaber optimale rammer for at drive lægeklinik på adressen.

Ejendommen udgør en reel core investeringsmulighed, da Helsehuset er fuldt udlejet og der findes blot et en-kelt lejemål med væsentligt lejepotentiale.

Forslag til anvendelse

Klinik
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.430.498,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
846,-
Årlige driftsudgifter kr.
609.034,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
212,-
Pris i kr.
37.900.000,-
Afkast %
5,50 %
Kr./m²
13.192,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2873 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
37900 m²

Faciliteter

Arkiv
Port
Lager

Teknik

Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK