SENEST SET
FAVORITTER

Sankt Annæ Plads 19B, 1250 København K

Erhvervsejerlejlighed Sankt Annæ Plads

5.795.000,-
-0,79 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6346I

82 kvm Erhvervsejerlejlighed uden bopælspligt på èn af Københavns allerbedste adresser i samme karrè som Amalienborg

På hjørnet af Sankt Annæ Plads og Toldbodgade opførte C. F. Tietgen i 1898 en flot domicilbygning til Niels Brocks Handelsskole i røde sten/skifertag/kobbertækket hjørnetårn og -kviste, nærmest i Rosenborg-stil. Bygningen blev senere benyttet til Navigationsskole og blev i starten af 2000 tallet ombygget til 29 moderne ejerlejligheder med butiks- og restaurationsfaciliteter i kælderen, erhvervsejerlejligheder uden bopælspligt i stuen t o m 2. sal samt beboelsesejerlejligheder (9 stk) på 3. og 4.-5. sal fordelt på de 2 opgange A (hjørnet) og B (mod Toldbodgade).
Ejendommen er utrolig attraktivt beliggende med grønne parkområder og legeplads på Sankt Annæ Plads, skråt over for Amaliehaven i Toldbodgade og lige ved busstop med direkte forbindelse til Hovedbanegården ca 100 m fra ejendommen, hvor vi også finder stort underjordisk p-anlæg med ca 600 pladser, Opheliabeach og Skuespilhuset. Der er tillige parkeringsmuligheder i de fleste sidegader, bl a Amaliegade og P-hus i Dr. Tværgade (alle steder mod betaling, fastboende kan indløse relativt billig p-licens hos Københavns kommune). Lige om hjrønet finder vi Nyhavn, Kgs. Nytorv og Kastellet og S-togsstationerne Nørreport med Torvehallerne og Østerport er ca 1 km`s gang fra ejendommen. I samme karrè ligger Amalienborg og en række flotte kontor- og ambassadebygninger, så bedre bliver det ikke.
Erhvervslejlighederne har et lille uisoleret depotrum i ejendommens gård, hvor der også er plads til cykler og barnevogne, der er et affaldsrum til flasker og andet samt teknikrum.
Begge opgange har porttelefon og elevatorer og der er via ejerforeningen tilknyttet vicevært, der renholder gården, der er oplyst om aftenen, Ugentlig trappevask.
Lejligheden har et tinglyst areal på 82 kvm og består af : entré , lækkert badeværelse med opvarmet marmorgulv, ophængt kloset, stor brusenichè med Unidrain, Unoform inventar, marmorbordplade med vask samt indbygget spejl m/lys og ny vaskemaskine. Kontor/værelse med 2 indbyggede skabe med skydedør mod gårdsiden. Stort kontor mod Toldbodgade med separat køkkennichè med Unoform inventar, massiv bordplade i træ, ekstern udsugning, emhætte, indbygget pyrolyseovn, køle-fryseskab, glaskeramisk bordkomfur og opvaskemaskine (ny). Ege panelgulve (finer) over hele lejligheden undtagen i badeværelset. Højt - ca 3 m - til loftet. Ingen eller minimal gadestøj, da de oprindelige vinduer er bevaret og suppleret med thermovinduer. Nedfaldsskakt på trappegangen.
Mulighed for etablering af altan mod gårdsiden for ejers regning, ansl pris ca 125-150.000, kræver ensartede altaner og forudgående ansøgning og godkendelse af Københavns kommune og ejerforeningen.

BESIGTIGELSE : KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EJENDOMSMÆGLER MDE E DAM JENSEN TLF *75 136300/AFTEN & WEEKEND 24857612.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.094,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
512,-
Pris i kr.
5.795.000,-
Afkast %
-0,79 %
Kr./m²
64.389,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
90 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
795 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Depotrum
Gård
Kviste
Marmorgulv
Parkeringsmulighed
Vicevært
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Køl
Opvaskemaskine
Porttelefon
Teknikrum
Udsugning
Vaskemaskine
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK