SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 15-17, 1100 København K

Unik erhvervslejlighed i indre København

22.500.000,-
3,52 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@cbre.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 56CPM0330377

Kontorejendom beliggende på Københavns mest berømte gågade ’Strøget’.

Ejendommen er 833 m² fordelt på to erhvervslejligheder på øverste etage (3.sal) i ejendommen på Østergade 17-19. Ejendommen har både et bag- og forhus, og har deraf både udsigt over Lille Kongensgade og Østergade. Lejligheden fremstår i god stand med både små og store kontorer. Ejendommens mange tagvinduer skaber massere af lys, der sammen med skrå vægge og fritlagte bjælker og søjler skaber et charmerende kontormiljø.

Ejendommen er beliggende i Lille Kongensgadekarreen. Karreen er placeret i den lille del af middelalderbyen, som ikke blev ødelagt, hverken af de to store bybrande i 1728 og i 1795 eller af bombardementet i 1807, hvilket gør den interessant i bevaringssammenhænge. Østergade 17-19 er ejendommens baghus og blev bygget i 1900. Bygningen er i SAVE-registret klassificeret med værdien 3 dvs. høj bevaringsværdi. Forhuset mod Lille Kongensgade består af to forskellige huse. Opførselsåret er usikkert, men er angiveligt ombygget mellem 1877-78. Bygningen blev fredet i 1995.

Ejendommen er placeret i hjertet af København i et af byens mest pulserende områder, der præges af kontorer, butikker og restauranter. Ejendommen er med sin centrale placering omgivet af fornemme bygninger og palæer bl.a. Det Kongelige Teater, Hotel D’angleterre, Danske Bank og Magasin Du Nord. Ejendommen er let tilgængelig med både offentlig og privat transport. Trafikalt er ejendommen omgivet af hovedtrafikårene på Kongens Nytorv og Bremerholmen, med offentlig transport i form af bus og metro. Ejendommen ligger 100 meter fra Kongens Nytorv metro station, der med Cityringens åbning er en af byens absolut travleste stationer. Derudover kører der adskillige busruter fra både Kongens Nytorv og den nærliggende gade Bremerholmen. De mange små gader med ingen, eller kun langsomt kørende biltrafik, gør desuden området attraktivt for cyklister og gående.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
208.250,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
250,-
Pris i kr.
22.500.000,-
Afkast %
3,52 %
Kr./m²
27.011,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
833 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK