SENEST SET
FAVORITTER

Valkendorfsgade 34, ST., 1151 København K

Velbeliggende ejerlejlighed i KBH K

8.500.000,-
6,67 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18100223

Erhvervsejerlejlighed udlejet til eksklusiv italiensk gourmet restaurant samt salg af luksusvarer

•Erhvervsejerlejlighed udlejet til eksklusiv italiensk gourmet restaurant samt salg af luksusvarer
•Velbeliggende tæt ved Strøget og nabo til Helligåndskirken, hvor der afholdes mange koncerter m.m.
•Veladministreret ejerforening
•Samlet areal 323 m² fordelt på stue og underetage

Ejerlejligheden, som er beliggende hhv. i stue- og underetage, er udlejet til restaurant med tilhørende køkken- og toiletfaciliteter. Herudover er der i kælderen etableret udsalg af luksusvarer såsom boliginteriør og cashmere strik.

Restauranten er smukt og smagfuldt indrettet med mørke trægulve, hvidpudsede lofter og nougatbrune vægge.

Alt fremtræder meget smukt og indbydende, ligesom maden er meget lækker og veltillavet.

Restauranten indeholder et stort antal siddepladser idet restauranten forsætter ind i naboejendommen. Herudover er der mulighed for i sommerhalvåret at etablere 8-10 siddepladser udendørs.

Underste etage er indrettet i en rå, moderne stil til en charmerende forretning/galleri med udstilling af hhv. interiør, køkkenudstyr og produkter, der kan købes med hjem.

Et lokale i underetagen med egen indgang er udlejet til en selvstændig forretning, der sælger cashmere.

Restauranten kan ses fra Strøget. Endvidere er den beliggende ved passagen (Kringlegangen) til Gråbrødre Torv, hvor mange skyder genvej.

Fra restaurantens egen hjemmeside:
”Et hus med passion for design og mad. God italiensk mad fra det traditionelle italienske køkken. krydret med den nordiske smag. Samtidig en restaurant hvor design er i centrum og til salg. Husets flygel står for underholdning og nydelse… Og vil blive gæstet af forskellige musikere.”
I øvrigt har restauranten fået meget fine anmeldelser af gæsterne.

City-beliggenhed:
Ejerlejligheden er særdeles velbeliggende tæt ved strøget, men alligevel tilbagetrukket, så man kan sidde ugeneret såvel ude som inde og uden at blive forstyrret af den leben og larm, der sædvanligvis er en del af Strøget og de mange mennesker, der færdes på Strøget.

Ejerlejligheden er beliggende i hjørnet netop, hvor Valkendorfsgade slår et knæk, og hvor der via Kringlegangen er adgang til Gråbrødre Torv med de mange restauranter og cafeer. Gråbrødre Torv er et velkendt gammelt brostensbelagt torv med smukke bygninger hele vejen rundt om torvet.

Historien:
Valkendorfsgade er opkaldt efter Christoffer Valkendorf (1525-1601), der var rigshofmester under Christian IV (1577-1648). Gaden blev anlagt som en følge af bybranden 1728 og hed dengang Kokkegade, men skiftede senere navn til Store Helliggejststræde.

Strækningen fra det nuværende Valkendorfsgade – der går fra Amagertorv og rundt om Helligåndskirken og frem til Niels Hemmingsensgade hed Kokkegade indtil 1859, hvorefter den blev til Store Helliggeiststræde, der derved forlængedes fordi den i forvejen var navnet på strækningen fra Købmagergade til Valkendorfsgade. Fra 1881 har gaden heddet Valkendorfsgade.

Valkendorfsgade 34:
Forhuset med ni fag mod Valkendorfsgade blev opført som en toetages bolig for kapellanen ved Helligåndskirken i årene 1733-1734. Huset blev i 1858 forhøjet med en etage. Ved samme lejlighed fik facaden sin nuværende udsmykning. Butiksindretningen er fra 1885.

Valkendorfsgade 34 var sidste bopæl for filosoffen Børge Riisbrigh (1731-1809), som udover sin Magistergrad holdt filosofiske foredrag.

Det fortælles, at lokalerne i 70’erne har huset det kendte Galleri Helliggejst, hvor datidens kunstnere og kendte holdt store ferniseringer og fester for det bedre borgerskab, blandt kunstnerne kan nævnes Jens August Shade og Poul René Gaugin.

Forslag til anvendelse

Restauranter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
649.840,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.012,-
Årlige driftsudgifter kr.
92.765,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
287,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
6,67 %
Kr./m²
26.316,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
323 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toiletfaciliteter
Trægulve
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK