SENEST SET
FAVORITTER

Floras Allé 6, 2720 Vanløse

Restejerlejligheder med blandet bolig og erhverv

8.000.000,-
5,17 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 181014543

Portefølje med 5 ejerlejligheder med blandet bolig- og erhvervsanvendelse i stue- og kælderplan

•Portefølje med 5 ejerlejligheder med blandet bolig- og erhvervsanvendelse i stue- og kælderplan
•Alle ejerlejligheder er flot istandsat
•Hovedejendommen er en smuk ejerlejlighedsopdelt ejendom med samlet 8 ejerlejligheder, de 3 ejerlejligheder der ikke er til salg anvendes til beboelse
•Ejendommen er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde, særligt attraktivt for børnefamilier
•Ejer har fået byggetilladelse til anvende ejerlejlighederne til blandet bolig- og erhverv for personer med tilknytning til en virksomhed registreret på adressen
•Ejer har fået byggetilladelse til at sammenlægge de 5 ejerlejligheder således, at der fremadrettet kun er 3 ejerlejligheder, hver med stue- og kælderareal forbundet af en intern trappe

Ejendommen fremstår meget velholdt og er opført i et plan med udnyttet tagetage og kælder. Ejendommen er opdelt i 8 ejerlejligheder, 3 stk. boliger og 5 stk. erhvervsenheder.

Ejer har ansøgt kommunen om blandet bolig- og erhvervsanvendelse af de 5 erhvervsenheder, hvilket der netop er kommet byggetilladelse til. Tilladelsen betyder at ejerlejlighederne lovligt kan anvendes som beboelse for personer med tilknytning til en virksomhed registreret på adressen. Med tilladelserne følger samtidig også muligheden for at erhvervsenhederne kan sammenlægges således, at der i alt kun er 3 ejerlejligheder, hver med stue- og kælderareal forbundet af en intern trappe. Ejerlejlighederne overtages som de er og forefindes og køber forestår og bekoster således selv evt. ombygninger m.v. jf. gældende byggetilladelser.

Med hensyn til ejerlejlighedernes arealer henvises til prospektets side med lejeoversigt. Alle ejerlejlighederne er udlejet til boligformål. De fremstår i fin stand og har alle været genstand for gennemgribende moderniseringer.

Hovedejendommen fremstår med hvidpudsede facader, nyere termovinduer, samt nyere tegltag, tækket med røde vingetegl. Haven er vel anlagt bl.a. med træterrasse til brug for ejerforeningens beboere, ligesom en del af haven er udlagt med græs og legeplads for børn.

Beliggenheden er en af de mest eftertragtede i byen. Med kort afstand til indkøbsmuligheder, restauranter og kulturelle attraktioner, behøver du aldrig gå på kompromis med din livsstil. Desuden er der fremragende skoler og nem adgang til offentlig transport i nærheden, hvilket går det nemt at komme rundt i byen og omegnen.

Floras Allé 6 er idyllisk placeret i en af byens mest eftertragtede og attraktive kvarterer. Beliggenheden er en perfekt kombination af bekvemmelighed og skønhed, der appellerer til en bred vifte af mennesker, der søger en livsstil, der omfavner både bylivet og naturen.

Denne charmerende ejendom nyder godt af en central beliggenhed, hvilket betyder, at alt, hvad du har brug for, er lige uden for din dør. Inden for gåafstand finder du et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og spændende kulturelle tilbud. Det er en sand fornøjelse at udforske området, hvor du vil finde livlige gader med et rigt udvalg af butikker og muligheder for at nyde kulinariske oplevelser fra forskellige verdenskøkkener.

For naturelskere og dem, der ønsker lidt frisk luft, er Floras Allé 6 også tæt på flere parker og grønne områder. Det er en let opgave at tage en afslappende gåtur, jogge eller cykle i de omkringliggende naturskønne områder og lade tankerne flyve frit.

Beliggenheden er også praktisk for familier med børn eller studerende, da der er adgang til fremragende skoler og uddannelsesinstitutioner i nærheden. Det giver en behagelig og praktisk hverdag for beboere, da du kan slippe af med bekymringer om transport og logistik.

Offentlig transport er let tilgængelig, hvilket giver dig mulighed for at komme rundt i byen uden besvær. Busstoppesteder og metrostationer i nærheden giver dig mulighed for at udforske forskellige dele af byen og tilslutte til større transportknudepunkter.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
539.668,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.428,-
Årlige driftsudgifter kr.
132.848,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
351,-
Pris i kr.
8.000.000,-
Afkast %
5,17 %
Kr./m²
21.164,-

Lokalet

Etage areal
378 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Tegltag
Træterrasse

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere