SENEST SET
FAVORITTER

Hyskenstræde 7, 1207 København K

Fredet investeringsejendom overtages tom og uden lejere

19.500.000,-
-0,36 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2121 XX XX Se nummer
E-mail xx@haages.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: SH1207SH

Den historiske rosa ejendom fra år 1800 med diskret beliggenhed i hjertet af København. Mulighed for sælger finansiering

Unik og fredet Investeringsejendom der overtages tom og uden lejere.

Den historiske rosa ejendom fra år 1800 har kort til byens puls samt muligheder, og har alligevel en diskret beliggenhed i hjertet af københavn. hvor der kun er 100 meter til Strøget, Kompagnistræde og Gammel Strand

Ejendommen er fredet, og indeholder i dag 3 lejemål fordelt på 2 erhvervs lejemål samt et boliglejemål alle med en rigtigt god loftshøjde. Ejendommen skulle kunne opdeles i ejerlejligheder pga. fredningen.

Butik er beliggende i høj stueplan med fem store facade vinduer, den tilhørende underetage (kl) har ligeledes fem facade vinduer. Der er indvendig trappe i butikken til underetagen, som begge er blevet nrugt til salgsareal.

Kontoret på 1. sal er indrettet med fire kontorer, toilet samt køkken, dr er i det ene kontor et meget smukt glasloft. kontoret er oplagt til konsulentvirksomhed eller liberalt erhverv. Alternativ kunne det være en mulighed at konvertere til bolig.

Beboelseslejligheden på 137 m2 er i to plan beliggende på 2 og 3 sal (tagetage), og forbindes via en trappeopgangen der er inddraget i dette lejemål. Lejlighed med den københavner charme mange drømmer om.

Potentialet er stort og muligheder mange, etagerne på 1, 2 og 3 sal kan re-tænkes til en samlet enhed for en familie med hovedøren i stueplan, eller opdeles i 3 enheder. slip kreativiteten løs.

Ejendommen har et vedligeholdelsesmæssigt efterslæb, og der må derfor forventes istandsættelse. I den forbindelse er det en klar fordel, at ejendommen overtages tom og uden lejere.

300 meter til metroen ved gl. strand. 100 meter til Amagertorv, og Rådhuspladsen og Kongens Nytorv ligger indenfor få minutters gang.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
70.748,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
211,-
Pris i kr.
19.500.000,-
Afkast %
-0,36 %
Kr./m²
58.036,-

Lokalet

Etage areal
336 m²
Sekundært areal
45 m²
Grund areal
90 m²

Faciliteter

Toilet
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere