SENEST SET
FAVORITTER

Arnesvej 21, 2700 Brønshøj

Småhus med mulig lejereserve og ledigt boliglejemål

12.750.000,-
3,27 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570047

Investeringsejendom med 4 boligenheder og potentiale for lejestigning i Brønshøj-Husum, København. Mulig ledighed i en enhed.

- Ejendommen er "småhus"
- Lejen fastsættes efter det lejedes værdi
- Lejer er senest varslet i 2019 - mulig lejereserve
- Boliglejemålet i nr. 21, stuen kan blive ledigt ved eventuelt salg

Ejendommen
Ejendommen består af en hovedbygning opført i 1933 og et baghus opført i 1927, ifølge oplysninger fra BBR-meddelelsen. Oprindeligt var hovedbygningen opdelt i seks lejligheder med to beboelseslejligheder på hver etage, men disse er blevet sammenlagt til en enkelt bolig på hver etage. Sælgeren oplyser, at dette skete før 1995, hvor der i alt var fire beboelseslejligheder og ingen erhverv i ejendommen.

Baghuset er en tidligere stald, som er blevet renoveret og ombygget til en selvstændig bolig i en etage og med en udnyttet tagetage.

BBR-meddelelsen angiver, at ejendommen i alt indeholder fire beboelseslejligheder på i alt 536 kvadratmeter, hvoraf den største er beliggende i tagetagen og har en størrelse på 132 kvadratmeter. Lejlighederne varierer i størrelse fra 132 til 140 kvadratmeter og har mellem tre og fem værelser, badeværelse, køkken og entré. Badeværelserne er forskellige i størrelse og udstyr.

Centralvarme til opvarmning leveres af fjernvarme. Ejendommen har også en gårdhave mellem hovedbygningen og baghuset samt et fælles haveområde med borde og bænke.

Ifølge sælger blev ejendommen pr. 1. januar 1995 betragtet som et "småhus" i lovgivningens forstand, da der var mindre end 7 beboelseslejligheder og ingen erhverv. Lejen kunne derfor fastsættes efter det lejedes værdi. Den seneste varsling af lejerne blev foretaget i 2019, og lejerne indbragte det for Huslejenævnet. Huslejenævnet besigtigede lejemålene og stadfæstede varslingerne. Lejeniveauet er ikke vurderet i nærværende notat, men sælger mener, at der er lejepotentiale, og at køber kan forhøje lejen efter forskellige huslejemetoder i henhold til gældende lejelov. Der er ikke nogen skriftlig lejekontrakt med ejer, der selv bebor boliglejemålet i nr. 21, stuen, men ejer forestiller sig at fraflytte sin lejlighed efter nærmere aftale med køber. Ejer betaler leje fra overtagelsesdagen og frem til fraflytning, og dette afregnes i forbindelse med udarbejdelse af refusionsopgørelsen i forbindelse med handlen.

Området
Brønshøj er en del af bydelene Brønshøj-Husum og er en administrativ bydel i København med cirka 44.500 indbyggere. Brønshøj består i dag fortrinsvis af villakvarter rundt om Brønshøj Torv og Brønshøj Kirke. Bydelen ligger op til Utterslev Mose og Vest volden ved Husum og gennemskæres af Frederikssundsvej.

Din erhvervsmægler i Norden.
Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.

Croisette består af engagerede erhvervsejendomsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
525.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
980,-
Årlige driftsudgifter kr.
108.684,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
203,-
Pris i kr.
12.750.000,-
Afkast %
3,27 %
Kr./m²
23.787,-

Lokalet

Etage areal
536 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
685 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gårdhave
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Centralvarme
Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere