SENEST SET
FAVORITTER

Frederikssundsvej 215, 2700 Brønshøj

Småhusejendom med udviklingsmuligheder

12.500.000,-
4,22 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 18101428

Småhusejendom med 2 boliger, 3 erhvervslejemål, 3 garager og 3 parkeringspladser

•Småhusejendom med 2 boliger, 3 erhvervslejemål, 3 garager og 3 parkeringspladser
•En af beboelseslejlighederne bliver ledig pr. 01.01.2023
•Ejendommen er afskrivningsberettiget
•Ejendommen kan opdeles i selvstændige ejerlejligheder iht. ejerlejlighedsloven
•1. sal kan på sigt konverteres fra erhverv til beboelse med fri lejefastsættelse
•Der er pt. også mulighed for at tilkøbe naboejendommen på hjørnet af Frederikssundsvej og Tølløsevej

Frederikssundsvej 215 er en blandet bolig- og erhvervsejendom med 2 boliglejemål, 3 erhvervslejemål, 3 garager og 3 p-pladser i gården, hvilket i lejeretslig forstand betragtes som et småhus. Ejendommen er opført i 1923 i mursten med lys pudset facade. Taget er tækket med røde tegl, vinduerne er termovinduer og ejendommen opvarmes med fjernvarme (fælles med naboejendommen). Der er individuelle målere på el, vand og varme (vand og varme afregnes sammen med naboejendommen).

Ejendommen indeholder to erhvervslejemål i stueplan og et på 1. sal. De 3 erhvervslejemål har et spænd fra 85 m² - 170 m² og et samlet erhvervsareal på 340 m². Stueplan er udlejet til henholdsvis beautyklinik og massageklinik, mens 1. sal er udlejet til en tandlæge. Erhvervslejemålene har renholdelsespligten foran ejendommen. De tre erhvervslejemål har også lejet en andel af kælderen, st. th. har 85 m², st. tv. 6 m² og 1. sal et mindre lokale. Tandlægeklinikken på 1. sal har desuden egen lille altan.

På 2. sal er indrettet ejendommens 2 boligenheder, begge på 80 m², hvilket giver et samlet boligareal på 160 m². Lejlighederne er pæne og velindrettet med fordelingsgang, store badeværelser, 2 værelser og en pæn stue med stort åbent køkken. Den ene beboelseslejlighed bliver ledig til købers eget brug pr. 01.01.2023

I gården er etableret en garagebygning på 72 m2, der er opdelt i 3 garager samt et større rum til storskrald m.v. Pt. er den ene garage udlejet mens de 2 sidste garager står til købers disposition. Gården er belagt med SF-sten og naboejendommen har tinglyst adgangsret over en del af denne. I gården er der udover garagebygningen også 3 parkeringspladser, som pt. er udlejet til tandlægen på 1. sal.

Der er udelukkende to boligenheder i ejendommen og det forventes derfor at ejendommen kan opdeles i selvstændige ejerlejligheder iht. ejerlejlighedsloven. Derudover kan 1. sal på sigt konverteres fra erhverv til beboelse med fri lejefastsættelse.

Alt i alt står ejendommen i en god stand, den er afskrivningsberettiget, med gode udviklingsmuligheder og et mindre lejepotentiale. Der er pt. også mulighed for at tilkøbe naboejendommen på hjørnet af Frederikssundsvej og Tølløsevej.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
700.260,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.401,-
Årlige driftsudgifter kr.
180.211,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
360,-
Pris i kr.
12.500.000,-
Afkast %
4,22 %
Kr./m²
25.000,-

Lokalet

Etage areal
500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
599 m²

Faciliteter

Altan
Garage
Parkeringsplads
Køkken

Teknik

Fjernvarme
Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere