SENEST SET
FAVORITTER

Jyllingevej 44, 2720 Vanløse

Blandet ejendom på Jyllingevej

6.600.000,-
3,52 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 18101226

Centralt beliggende tæt på offentlig transport med stort udviklingspotentiale

•Stort udviklingspotentiale
•Jf. lokalplan kan der opføres boliger i 3 ½ etage
•Udlejede arealer bliver ledig for køber senest 3 år efter overtagelsesdagen
•Central beliggenhed i forhold til offentlig transport og indkøb
•Anslået 1. års afskrivninger (uden ansvar) på ca. kr. 122.000

Udlejningsejendommen ligger centralt i Vanløse kun ca. 500 meter fra Jyllingevej St. og ca. 700 meter fra både Vanløse S-tog- og metrostation samt Vanløses nye butikscenter Kronen der åbnede i 2017. Herudover er der et hav af buslinjer stort set lige uden for døren.

Den blandende bolig- og erhvervsejendom er opført i 1925 og ombygget senest i 2001. Forhuset er bygget i mursten med gulpudset facade. Taget er et sadeltag tækket med tegl, mens sidebygningerne har belægning af tagpap. Ejendommen opvarmes med centralvarme tilsluttet fjernvarme.

I dag står ejendommen med et forhus i 1½ etage samt sidehus og baghus i et plan. I forhuset er der indrettet detail i stueplan og bolig i stue og 1. sal. Stueplan strækker sig bagud i en sidebygning herudover er der en særskilt bagvedliggende garagebygning. Ejendommens stueplan danner således en hestesko. Imellem forhus, sidebygning samt baghus forefindes ejendommens gårdareal, hvor adgang foregår gennem elektrisk portåbning midt på grunden.

Fra gaden er forhusets venstre erhvervslejemål på 33 m² tidligere blevet udlejet til kebab- og burgerrestaurant, dette lejemål overtages ledigt for køber. Lejemålet i midten ca. 33 m² har tidligere været udlejet til frisør og denne overtages ligeledes ledig for køber. Lejemålet til højre, der løber fra gade til gård, benyttes pt. af ejer til hans VVS-forretning. I baghuset er indrettet 4 garager, heraf benyttes 2 garager pt. af ejer, ligesom et overdækket areal ved siden af garagerne også gør det.

Der er 2 boliger i ejendommen (dog kun én jf. BBR). Ejendommen betragtes derfor i lejeretlig forstand som et ”småhus”. Lejligheden i forhusets stueplan og 1. sal er på ca. 55 m² (dog kun 20 m² jf. BBR) med køkken og entre i stuen samt toilet/bad, stue og soveværelse på 1. sal. Den anden lejlighed er i sidehuset i baggården og på ca. 35 m² (ukendt anvendelse jf. BBR), denne er indrettet med toilet/bad, køkken og en stor stue/værelse.

Sælgers arealer samt de 2 udlejede boliger overtages ledige for køber senest 3 år efter overtagelsesdagen.

Gårdarealet bruges pt. til parkering og opbevaring og er belagt med asfalt. Til boligen i forhuset er indrettet mindre gårdhave og til boligen i sidehuset er indrettet mindre overdækning. Grundarealet udgør 795 m², heraf 314 m² vej. Ejendommen omfattet af lokalplan nr. 417 hvor der på grunden er udlagt et byggefelt ud mod Jyllingevej hvor der kan opføres boliger i 3½ etagers højde.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
333.264,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
960,-
Årlige driftsudgifter kr.
101.891,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
294,-
Pris i kr.
6.600.000,-
Afkast %
3,52 %
Kr./m²
19.020,-

Lokalet

Etage areal
347 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
795 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gård
Parkering
Sadeltag
Køkken

Teknik

Centralvarme
Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere