SENEST SET
FAVORITTER

Jyllingevej 44, 2720 Vanløse

Blandet ejendom på Jyllingevej

8.000.000,-
4,23 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18101226

Centralt beliggende tæt på offentlig transport med stort udviklingspotentiale

•Stort udviklingspotentiale
•Jf. lokalplan kan der opføres boliger i 3 ½ etage
•Størstedelen af ejendommen bliver ledig for køber
•Central beliggenhed i forhold til offentlig transport og indkøb

Udlejningsejendommen ligger centralt i Vanløse kun ca. 500 meter fra Jyllingevej St. og ca. 700 meter fra både Vanløse S-tog- og metrostation samt Vanløses nye butikscenter Kronen der åbnede i 2017. Herudover er der et hav af buslinjer stort set lige uden for døren.

Den blandende bolig- og erhvervsejendom er opført i 1925 og ombygget senest i 2001. Forhuset er bygget i mursten med gulpudset facade. Taget er et sadeltag tækket med tegl, mens sidebygningerne har belægning af tagpap. Ejendommen opvarmes med centralvarme tilsluttet fjernvarme.

I dag står ejendommen med et forhus på 2 etager (dog ikke med fuld 1. sal) samt sidehus og baghus i et plan. I forhuset er der indrettet detail i stueplan og bolig i stue og 1. sal. Stueplan strækker sig bagud i en sidebygning samt en bagvedliggende garagebygning. Ejendommens stueplan danner således en hestesko. Imellem forhus, sidebygning samt baghus forefindes ejendommens gårdareal, hvor adgang foregår gennem elektrisk portåbning midt på grunden.

Fra gaden er forhusets venstre erhvervslejemål på 33 m² udlejet til kebabrestaurant. Lejemålene i midten (tidligere udlejet til frisør) og til højre (pt. benyttet af ejer) overtages ledige til købers disposition. Garager samt lager i sidebygningerne, overtages ligeledes ledige for køber.

Der er 2 boliger i ejendommen (dog kun én på BBR) og den betragtes derfor i lejeretlig forstand som et ”småhus”. Lejligheden i forhuset stueplan og 1.sal er på ca. 53 m² (20 m² jf. BBR) med køkken og entre i stuen og bad, stue og soveværelse på 1.sal. Denne lejlighed overtages ledig for køber. Den anden lejlighed er i sidehuset i baggården og på ca. 35 m² (ukendt anvendelse jf. BBR) med bad, køkken og et stort værelse.

Gårdarealet bruges pt. til parkering og opbevaring og denne er belagt med asfalt. Til boligen i forhuset hører en mindre gårdhave.

Grundareal udgør 795 m². Det vurderes at der kan tilbygges ekstra etage på forhuset, men der er ikke ansøgt herom. Området er jf. lokalplan nr. 417 udlagt til byggefelt på matriklen ud mod Jyllingevej og her kan opføres boliger i 3½ etagers højde.

Ejendommen er beliggende på Jyllingevej i Vanløse, tæt på offentlig transport med både bus, tog og metro indenfor gåafstand.

Jyllingevej udgør bindeleddet mellem Bellahøj og Glostrup, hvorfra der er adgang til hhv. Helsingør- og Frederikssundsmotorvejen.

Området er præget af massevis af restauranter, der sammen byder på alskens muligheder for både take away og spisning in house.

Bag ejendommen ligger et mindre område, der primært benyttes til erhvervsmæssige formål.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
436.236,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.268,-
Årlige driftsudgifter kr.
97.573,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
284,-
Pris i kr.
8.000.000,-
Afkast %
4,23 %
Kr./m²
23.256,-

Lokalet

Etage areal
344 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
795 m²

Faciliteter

Bad
Gårdareal
Parkering
Sadeltag
Køkken
Lager

Teknik

Centralvarme
Fjernvarme

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere