SENEST SET
FAVORITTER

Slotsherrensvej 157, 2720 Vanløse

VANLØSE - Investeringsejendom og/eller bolig og erhverv.

5.248.000,-
6,08 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@reinholdt.eu Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1248

VANLØSE - Investeringsejendom og/eller bolig og erhverv. 283 kvm.

KOMBINERET BOLIG OG ERHVERV MED SKØN, SYDVENDT HAVE Med en central beliggenhed på Slotsherrensvej 157 får man både god eksponering og en natuskøn placering op ad Krogebjergparken. Her udbyder vi nu denne kombinerede bolig og erhvervsejendom med den skønneste have mod syd.
Ejendommen fra 1945 råder over en stor stueetage med et separat, tilhørende erhvervslokale samt en 89 m2 stor kælder, der indbyder til mange muligheder. Erhvervslokalet står i forlængelse af stueplanet, men som et uafhængigt lokale med egne indgangspartier og 90 m2, som på nuværende tidspunkt er udlejet på lejekontrakten. Indtægten giver 9.500 kr. om måneden plus en stigning på 3% hvert år.
Stueetagen er hævet over gadeplan med et godt lysindfald fra øst til vest. Her kan man se frem til en lille entre, et separat køkken i industriel stil med alle hårde hvidevarer, et brusebadeværelse samt et soveværelse og en stor lstue. Centralt i stuen er der mulighed for en brændeovn, mens man mod syd åbner ud til boligens vidunderlige have. Haven er velanlagt med et charmerende, brostensbelagt terrasseområde, der glider sammen med græsplænerne og træerne, som skaber perfekt privatliv.
Nederst i ejendommen byder kælderen på fem gode og lyse rum, der kan udnyttes efter behov. Etagen er indrettet med 2 gæstetoilet sam bryggers og2 gode rum ? foruden 2 lyse køkkener. Alt i alt en spændende ejendom med potentiale, Ejendommen er for nylig renoveret fra A til Z.
Her er man beliggende med Netto og Irma 250 meter nede ad vejen og flere specialbutikker i nabolaget. Der er busforbindelser på Slotsherrensvej og kun 3 min. til fods til Islev St. Samtidig har man hele Krogebjergparken som nabo med Vigerslevruten i forlængelse, Rødovre stadion og boldbanerne samt skoler og børnehave inden for kort afstand. - Centralt på Slotsherrensvej udbyder vi dette kombinerede bolig og erhverv, der råder over stueplan, en anvendelig kælder og en vidunderlig, sydvendt have.
Stueetagen rummer entre, soveværelse, værelse, brusebadeværelse og et køkken samt en stor stue med mulighed for en brændeovn og udgang til den ugenerte og solrige have.
Erhvervslokalet ligger uafhængigt i forlængelse med 90 m2, der er udlejet. Lejeindtægten giver 9.500 kr. om måneden plus en stiging på 3% årligt. Kælderen på 89 m2 fremstår lys og brugbar med 2 køkkener, 2 rum og bryggers. Inden for få hundrede meter ligger indkøbsmuligheder samt busser og S-tog. Samtidig har man Krogebjergparken som nabo og Vigerslevruten, mens der både er skoler og børnehaver i nærområdet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
405.420,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.487,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.004,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
521,-
Pris i kr.
5.248.000,-
Afkast %
6,08 %
Kr./m²
32.196,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
163 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
621 m²

Faciliteter

Brændeovn
Gæstetoilet
Indgangsparti
Kælder
Sydvendt
Terrasseområde
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK