SENEST SET
FAVORITTER

Islevhusvej 35, 2700 Brønshøj

Stor synlighed

4.790.000,-
3,84 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2960 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E219

Kombineret bolig og erhverv på god adresse

Adressen er Islevhusvej 35. Her er 3 lejemål: Butik i stueetagen med utrolig stor synlighed samt lejligheder på 1. sal og på 2. sal. Butikken har store facadevinduer mod vejen, der straks skaber blikfang og lokker folk indenfor. Fra entredøren træder I ind i et stort og indretningsvenligt lokale, der giver mulighed for at drive flere forskellige typer erhverv. Vi fortsætter ind i baglokalerne, som byder på et grovkøkken, et værelse / baglokale og toiletfaciliteter.

Til ejendommen hører en stor kælderetage med vaskerum og flere disponible rum, der eventuelt kan anvendes som lager eller til ekstra opbevaring. Dele af kælderen deles dog også med lejligheden på 2. sal, f.eks. vaskerum.
~
Lejligheden på 1. sal har en velindrettede planløsning som tilgodeser den pladskrævende enkeltperson og parret såvel som den lille børnefamilie. Fra entreen ser vi først og fremmest det lyse køkken, som er udstyret med alle hårde hvidevarer og gode opbevaringsløsninger. Til højre herfor har I en god værelsesafdeling med to værelser og et badeværelse med kombineret brus og badekar i samme omfang. Planløsningen fortsætter med en stor stue og et ekstra værelse eller spisestue, der ligger i åben forbindelse til hinanden. Disse kan nemt opdeles, hvis I har brug for det. Mod vest forenes inde- og udelivet via altanen, som vender perfekt i forhold til eftermiddag- og aftensolen. Ønsker I mere plads at nyde udelivet på, så har I også en dejlig have at boltre jer på. Lejligheden på 1. sal kræver istandsættelse

Lejligheden på 2. sal fremstår i indbydende stand med pænt køkken og med fantastisk udsigt over villakvarteret bagved Husum S-tog station. Lejligheden byder på masser af lys og fremstår idag med nyafhøvlede gulve og er generelt i god stand. Udover det centrale køkken, byder lejligheden på 2 flotte stuer en-suite, lyst flisebadeværelse, soveværelse og et mindre værelse. Yderst velegnet til den lille familie, som vægter lys og pæn stand højt.

Lejligheden på 1. sal og butikslokalet er pt. udlejet.

Lejligheden på 2. sal er til salg hos anden mægler - home Brønshøj, så hele ejendommen kan erhverves til udvikling. Såfremt man måtte ønske kun at købe 2. sal er prisen kr. 1.795.000 - uden lejer.
~
Kontakt os for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
273.689,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.045,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.539,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
346,-
Pris i kr.
4.790.000,-
Afkast %
3,84 %
Kr./m²
18.282,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
262 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
591 m²

Faciliteter

Badekar
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK