SENEST SET
FAVORITTER

Badstuestræde 4, 1209 København K

Renoveret byejendom ved Vimmelskaftet

20.250.000,-
2,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18101039

Denne lille perle, beliggende lige ved Strøget, fremtræder med pudsede facader, termoruder i trærammer og taget belagt med tegl.

Denne lille perle, beliggende lige ved Strøget, fremtræder med pudsede facader, termoruder i trærammer og taget belagt med tegl. Ejendommen er opført i 1797 og væsentligt forbedret i 2018. Består i dag af 5 etager samt udnyttet underetage. Ejendommens ejer har været i dialog med kommunen om udbygning af ejendommen med yderligere halvanden etage, og kommunen har været positiv overfor en udbygning af ejendommen, men der foreligger endnu ikke noget skriftligt herom.

Ejendommens stueetage og underetage er udlejet til
velindrettet og anerkendt smørrebrødsforretning med servering både oppe og nede samt nogle få borde udenfor. Forinden udlejningen blev ejendommen omfattende piloteret/grundforstærket. Der er en bolig på 63 kvm. på hver etage fra 1-4 sal. Boligerne er hhv. 2 og 3 værelses lejligheder med eget bad, toilet og køkken.


Ejendommen har tidligere være samejet med naboejendommen, hvorfor de to ejendommes varme- og vand-
installationer fortsat er sammenhængende. Endvidere har lejerne i nærværende ejendom adgang til vaske- og pulterrum i naboejendommens kælder. De to ejendomme har også fælles gård.

Ejendommen er et såkaldt småhus.Beliggenhed:
Mere centralt i København bliver det ikke, da man indenfor få hundrede meter har adgang til alle dagligdagens gøremål via diverse dagligvarebutikker og liberalt erhverv, men også utallige caféer, restauranter, samt biografer, museer, kirker, parker og meget andet.

I nærområdet af ejendommen er der historiske bygninger som Vor Frue og Helligaandskirken, samt Københavns Universitet. Faraos Cigarer, Conditori La Glace og LEGO er nogle helt særlige forretninger der skiller sig ud fra mængden af, hvad Strøget og andre gader i nærheden tilbyder.

Ift. offentlig transport er der både mulighed for at benytte metrolinjerne ved Gammel Strand og Nørreport St. der derudover også tilbyder togtransport til resten af landet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
670.479,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.774,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.554,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
393,-
Pris i kr.
20.250.000,-
Afkast %
2,91 %
Kr./m²
53.571,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
378 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
77 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gård
Kælder
Pulterrum
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Nov2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK