SENEST SET
FAVORITTER

Pakhusvej 10, 2100 København Ø

Del af Ejendomsportefølje med ejerlejligheder.

34.750.000,-
3,08 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 21216 XX XX Se nummer
E-mail xx@haages.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: SH2900SP10

Pakhusvej 10, 8 sal..Udsigts ejerlejlighed med egen p-plads. Tæt på Kastellet, langelinie og Østerbro station.

Ejerlejlighedsportefølje med ROE afkast på 9,58 %

Unik mulighed for at erhverve en portefølje med 3 ejerlejligheder fordelt på to adresser.

Med hensyn til den ene adresse er der tale om en smuk palæejendom i Hellerup opdelt i to ejerlejligheder, således at man overtager selve ejendommen og frit kan disponere over, hvorvidt den forsat skal være samlet eller ej.

Den tredje ejerlejlighed er beliggende på Østerbro tæt på Langelinie og Østerport station.

Alle lejlighederne er fuldt udlejet efter reglerne om fri lejefastsættelse, hvorfor der ingen bekymringer er i forhold til lejeniveauet.

Callisensvej 36, 2900 Hellerup
Palæejendom er med to store herskabsejerlejligheder på hver ca. 300 m2, som er blevet konverteret til bolig i 2015, og er dermed udlejet efter reglerne om fri lejefastsættelse.

Lejlighederne og ejendommen er gennemgribende renoveret i 2015, herunder med nye vindue, fuldpudset facade og nyt ægte skifertag samt nye VVS- og elinstallationer. Renoveringen er udført med stor respekt for ejendommens mondæne udtryk og stil, hvilket blandt andet indebærer massive slideparket etc.

Ejendommen har en god placering, hvilket betyder at man får det bedste fra både Hellerup og Østerbro. Med placeringen i Ambassadekvarteret får man et unikt og eftertragtet kvarter, hvor børn og voksne stortrives i trygge rammer på de hyggelige villaveje med mondæne ejendomme og flotte omgivelser. Denne beliggenhed giver et roligt miljø tilbagetrukket fra den larmende by og med langt mere frisk luft omkring sig end resten af Østerbro. På Callisensvej får I derfor både en ejendom tæt ved vandet og Hellerup Strand samt lystbådehavnen, men samtidig også tæt på Strandvejens unikke handelsstrøg, spændende butikker og flotte omgivelser.

Desuden er der en sjælden nærhed til alt hvad en lejer kan ønske sig, f.eks. sports- og fritidstilbud, flere populære institutioner samt nogle af Danmarks bedste skoler, herunder internationale skoler. Der er kun 100 meter til offentlig transport via Hellerup Station og ejendommen ligger tæt på motorvejsnettet, hvorfor transportmulighederne er i top.

Pakhusvej 10, 8 sal. tv., 2100 Kbh. Ø
Østvendt ejerlejlighed med smuk udsigt fra 8. sal i "Fyrtårnet", der sågar byder på elevator og egen p-plads i kælderen.

Fyrtårnet er en præmieret og beundringsværdig ejendom fra 2007 af arkitektonisk kaliber, der rejser sig på Pakhusvej i det spændende grænsefelt mellem det nye og det gamle Østerbro, Nordhavn, havnebassinet, Langelinie og Kastellet. En skøn beliggenhed der bringer særdeles mange kvaliteter med sig.

Det samme gør sig gældende for lejligheden, som befinder sig på 8. sal i ejendommen. Fra denne placering er I garanteret den mest fantastiske udsigt hver eneste dag. Forestil jer at nyde solopgangens gyldne nuancer, der rammer horisonten, eller betragte byens ikoniske vartegn fra jeres vinduespartier. Udsigten indeholder alt lige fra Kastellet, havnen, Marmorkirken, Operaen og sågar Øresundsbroen mod syd, til Oslobådens ind- og udsejling fra de 2 værelser mod nord.

Lejligheden disponerer over 124 m² og har et skønt og naturligt lysindfald samt ingen indbliksgener. I den store stue er der plads til både gæster såvel som madlavning, hygge og hverdagsaftener på sofaen.

Dertil kommer to lyse værelser og walk through closet samt et badeværelse i tidløst design med vaskesøjle og separat brusemiljø. Foruden badeværelset, er hele boligen kendetegnet ved de stilrene lyse parketgulve; selvfølgelig med gulvvarme overalt.

Der medfølger privat p-plads i parkeringskælderen og let transport op til lejligheden via elevatoren. Med hensyn til fælles arealer befinder der sig en hyggelig gård med legeområder, bænke samt flere fælles tagterrasser.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.212.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.667,-
Årlige driftsudgifter kr.
150.231,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
207,-
Pris i kr.
34.750.000,-
Afkast %
3,08 %
Kr./m²
47.799,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
727 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
990 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gård
Madlavning
P-plads
Parketgulv
Udsigt
+Mere

Teknik

Elevator
Gulvvarme
Skifertag
Tv
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK