SENEST SET
FAVORITTER

Heimdalsgade 39, 2200 København N

18 nyopførte ungdomsboliger

46.500.000,-
3,65 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 96600000036

Investering - 3,65 % i afkast

* 18 nyopførte ungdomsboliger
* Minimale driftsudgifter
* 55 etagemeter pr. enhed.
* Udendørsarealer til alle samt tagterrasse
* Attraktivt afkast 3,65%
* Elevator og niveaufri adgang

Ejendommen:

18 nyopførte ungdomsboliger (udstykket som ejerlejligheder) som er placeret i en ny etage på en eksisterende tidligere industriejendom. Alle lejlighederne er stort set identiske og er bygget med en grøn tankegang, klimavenlige materialer, og en optimal udnyttelse af arealet. Lejlighederne har et bruttoareal på 47 m², samt en hems på 8 m², som er oplagt at udnytte til soveværelse eller kontor.

Lejlighederne er lyse, moderne og gennemtænkte - loftshøjden er på sit højeste mere end 4,50 meter. Alle lejlighederne består af et grundareal med køkken/alum med store vinduespartier mod terrassearealet. Hertil består grundplanen af et velindrettet og pænt badeværelser, samt et soveværelse/kontor.

Alle lejligheder ligger frit med udsigt til åbne arealer. Der er adgang via trappeopgang eller elevator. Foruden de store og grønne fællesarealer, så har beboerne et fælleslokale til sociale arrangementer.

Lejlighederne udlejes fra kr. 8.800,- pr. måned.

Beliggenhed:

Heimdalsgade er beliggende i orkanens øje - eller det pulserende centrum på Nørrebro - alt efter opfattelsen. Her er masser af liv og muligheder - her er parker og grønne områder til alle interesser. Her er du tæt på offentlig transport - bus, metro, S-tog og Superkilen som åbner hele København op for dig. Her er et rigt café og restaurant miljø.

Beliggenhed er ydermere et super aktiv ift. nærheden til mange af Københavns uddannelsesinstitutioner, hvor det er mere end oplagt at lejesegmentet har tilknytning til. Lejlighederne er opført til ungdomsboliger, og har servitutbestemmelse i forhold til anvendelsen.
Der er naturligvis også mulighed for frasalg som enkelte enheder.

Udviklingen i transaktionerne inden for investeringsejendomme, har en tydelig tendens. Interessen for de ydre brokvarterer og kommuner der grænser op til København er stigende, da området giver investorerne et bedre afkast, og lejesikkerheden er sammenlignelig med København centrum. København har stadig en positiv nettotilvækst, og efterspørgslen efter mindre lejligheder er stigende, og derfor anses nærværende case at være meget sikker overfor både minimal tomgang og maksimal lejefastsættelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.915.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.622,-
Årlige driftsudgifter kr.
222.939,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
189,-
Pris i kr.
46.500.000,-
Afkast %
3,65 %
Kr./m²
39.373,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1181 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2509 m²

Faciliteter

Fællesareal
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK