SENEST SET
FAVORITTER

Ørnevej 73, 2400 København NV

SPÆNDENDE BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM

25.000.000,-
0,63 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 22 XX XX Se nummer
E-mail xx@cbre.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 56CPM0331723

LEDIGT LEJEMÅL OG KLAR TIL TAGBOLIGER

Bygningen er opført i 1947 og fremstår i klassiske røde sten og med røde tegl på taget. Den udgøres af 5 etager udover kælder og uudnyttet tagetage. På hver etage forefindes 2 boliglejemål på hver 95,5 m². Ejendommen indeholder således i alt 10 boliglejemål, der som udgangspunkt fremstår med oprindelige/ældre køkken og bad.

Trappen er udført i terrazzo, der et meget slidstærkt og smukt materiale, der igennem de seneste år har fået stor renæssance. I opgangen forefindes endvidere affaldsskakt på hver etage.

På bagsiden af ejendommen gemmer der sig en dejlig fælles gård. Det er en skøn grøn oase med træer, græs og planter,- et lille åndehul midt i byen. Der er endvidere indrettet bænke samt overdækkede træpavilloner med tilhørende grill-faciliteter.

Ejendommen er velbeliggende på Ørnevej tilbagetrukket fra vejen i eftertragtet bolig-område i Købehavns Nordvest kvarter.

I nærheden findes trendy barer, caféer og fashionable designerbutikker dør om dør med genbrugsbutikker og fastfood steder. Området er fuld af liv og man mærker i særdeleshed storbyens puls.

MULIGHEDER

Lejemålene fremstår generelt i umoderniseret stand. Hovedparten af lejemålene med ældre/oprindelige køkkener, og ældre badeværelser. I forbindelse med genudlejninger vil det således være oplagt at foretage en totalistandsættelse af lejemålenes køkken og bad med henblik på genudlejning til det lejedes værdi, jf. Boligreguleringslovens § 5 stk. 2.

Det vil endvidere være oplagt at udnytte ejendommens tagetage ved at indrette yderligere 2 boliglejemål. Tagetagen fremstår i dag alene som et ubenyttet loftrum.

I forbindelse med salget af ejendommen foranlediger sælger, at minimum ét boliglejemål vil blive frigjort til købers disposition til sommeren 2020.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
652.440,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
683,-
Årlige driftsudgifter kr.
497.826,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
521,-
Pris i kr.
25.000.000,-
Afkast %
0,63 %
Kr./m²
26.178,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
955 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
625 m²

Faciliteter

Bad
Gård
Kælder
Loftrum
Terrazzo
Køkken
Bad
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK