SENEST SET
FAVORITTER

Slotsherrensvej 146, 2720 Vanløse

Boligudlejningsejendom i Vanløse.

10.600.000,-
3,25 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2121 XX XX Se nummer
E-mail xx@haages.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: SH2720S

Velholdt småhusejendom i Vanløse tæt på S-tog station.

BELIGGENHEDEN: Ejendommen er beliggende i Vanløse/Husum i et charmerende område med parcelhuse/beboelsesejendomme samt daginstitutioner, skoler og fritidsaktiviteter inden for rækkevidde. Fra ejendommen er der 300 meter til S-toget og man kan ligeledes inden for et kvarter cykle til det centrale København og de større uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser samt alt det som indre København i øvrigt har at byde på.

BESKRIVELSE: Ejendommen består af en 2½ etager boligudlejningsejendom samt bagvedliggende selvstændig en etagers garagebygning, begge opført i 1948, parkeringsgård og have, som benyttes af ejendommens beboere.

Selve ejendommen består i stueplan af et nyere istandsat forretningslokale på 170 m2, der har været udlejet til samme lejer – farvehandler - igennem flere år. Lejemålet blev fuldstændigt ombygget og istandsat ved nuværende lejers indflytning.

1. sal indeholder to 4 værelses lejligheder på hver 85 m2, der i nuværende ejers tid begge er gennemgribende moderniseret med bla. nye køkkener, badeværelser og tekniske installationer.

2. sal indeholder ligeledes to 4 værelses lejligheder på hver 82 m2. Den ene lejlighed er istandsat for en del år siden mens den anden fremstår som oprindeligt.

Kælderen indeholder depotrum for boliglejemål, lager for forretning, cykelparkering, fyrrum og to disponible kælderrum for køber.

Garagebygningen er på 102 m2 og består af 5 aflukkede garager.

Bygningerne er yderst vedligeholdt hvor nuværende ejer har ladet udføre nye belægninger i gård samt renovering af murværk på garagebygning. På etageejendommen er facaden mod Slotsherrensvej ligeledes renoveret ligesom vinduer og døre er af nyere dato. Her ud over er trappeopgang også istandsat indenfor de seneste par år.

Det er vores klare vurdering, at der er lejereserver gemt i denne investeringscase samt tillige et udviklingspotentiale.


Forslag til anvendelse

Beboelsesejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
506.833,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
653,-
Årlige driftsudgifter kr.
165.611,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
213,-
Pris i kr.
10.600.000,-
Afkast %
3,25 %
Kr./m²
13.660,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
776 m²
Sekundært areal
170 m²
Grund areal
1114 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Depotrum
Gård
Kælderrum
Køkken
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK