Bavnehøj Allé 36, 2450 København SV

Lejligheder har egen altan og terrasse

82.500.000,-
4,25 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91203977

Unik investeringsejendom i ambitiøs arkitektur.

Unik investeringsejendom i ambitiøs arkitektur.

Ejendommen, der er beliggende med lys og luft omkring sig op til grønne områder ved Vestre Kirkegård, er opført i en flot og ambitiøs arkitektur. Såvel indvendigt som udvendigt er der anvendt kvalitetsmaterialer.

Den er indrettet med 40 ungdomsvenlige boliger (1 værelses) uden krav om studiekort, samt 1 fælles rum beliggende i stueplan. Af de 40 boliger er de 4 handicapvenlige. Desuden 293 kvm kælder med pulterrum til hver bolig, teknikrum samt cykelparkering med plads til 17 cykler.

Lejlighederne er i varierende størrelse fra 37,8 kvm til 45,5 kvm. Alle har egen altan eller terrasse på 5,8 - 6,8 kvm, hvilket er en sjældenhed for boliger i denne størrelse - og en stor kvalitet for ejendommen og dens kommende lejere.

Boligerne er særdeles godt indrettede og med højt til loftet (3 meter), hvilket giver boligerne en god rummelighed. De er indrettede med entre, der er i åben forbindelse med køkken, der går over i stuen. Desuden godt badeværelse med egen vaskemaskine og tørretumbler. Gulvvarme og ekstra lydisolering i alle boliger.

Overalt er der anvendt kvalitetsmaterialer - materialeliste kan rekvireres ved medvirkende ejendomsmægler. Ejendommen tilgås via trappetårn samt elevator med svalegange på etagerne 1-4. Der anlægges 43 stk. cykelparkering på terræn tillige med 4 stk. parkeringspladser samt 1 stk. handicap p-plads til bus.

Nærområdet
I nærområdet forefindes gode forbindelser til den offentlige transport fra bl.a. Sydhavn- og Enghave station, ligesom den kommende metrostation ligger tæt ved ejendommen. Endvidere er der er kort afstand til undervisningsinstitutionerne Professionshøjskolen UCC, Sankt Annæ Gymnasium samt Aalborg Universitet. Gode indkøbs- og shopping muligheder i bl.a. Fisketorvet samt adskillige dagligvarebutikker i nærområdet.

Der er ca. 600 m til Carlsberg byen og 3 km til Rådhuspladsen.

Ejendommen er beliggende lige ved siden af Vestre Kirkegård, og det er således et meget roligt område med lys og luft omkring ejendommen. Endvidere grønne områder med legeplads, børnehave og boldspilsbaner i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Arkitekturen.
Det handler om detaljerne ...

Projektet søger at sætte nye standarder for mindre boliger gennem brug af rå og naturlige materialer. Målet er at give en mere personlig brugeroplevelse end den, vi ser i de fleste nye boliger.

Huset er bygget som en betonbygning med træ som et overvejende visuelt element, der giver varme og rustikhed både inde og ude. Det anvendte træ er accoya råtræ, der er modificeret helt ind til kernen og således meget velegnet til udendørs projekter herunder facader, terrasser og meget mere.

Lamellerne er konstrueret inden for et bestående rammesystem, der helt og holdent skaber en afbalanceret variation på grund af dets vandrette - lodrette retninger.

Bavnehøj Alle er således et projekt, der søger at sætte nye standarder for mindre boliger. Lejlighederne er detaljerede med rå og ru materialer, der giver dem en unik og personlig følelse. Projektet har på Build Awards fået en pris for bedste bolig design projekt i 2018.

Rådgivere:
WE Arkitektur har været de ansvarlige arkitekter for detaljerings- og konstruktionsfasen. Entreprenør er JN Construction og ingeniørfirma er Drias Ingeniører.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
4.002.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.514,-
Årlige driftsudgifter kr.
553.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
347,-
Pris i kr.
82.500.000,-
Afkast %
4,25 %
Kr./m²
51.822,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1592 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1006 m²

Faciliteter

Altan
Køkken
Badeværelse
Cykelparkering
Handicapvenlig
Kælder
Parkeringsplads
Pulterrum
Svalegang
Terrasse
Køkken
Cykelparkering
Handicapvenlig
+Mere

Teknik

Elevator
Gulvvarme
Teknikrum
Tørretumbler
Vaskemaskine
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere