Malmøgade 2, 2100 København Ø

Bedste beliggenhed i København.

85.000.000,-
1,86 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet

Vil du gerne flytte til noget bedre og have en god oplevelse

Så gør det til den bedste pris og god kvalitet med HELP2MOVE
Lad os gratis rådgive dig om din relokation og sørge for, at du får de bedste tilbud på de services du har brug for.

Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18100905

Flot beboelsesejendom beliggende i Københavns diplomatkvarter på hjørnet af Stockholmsgade og Malmøgade. Stor lejlighed ledig.

Ejendommen er beliggende i Københavns diplomatkvarter på hjørnet af Malmøgade og Stockholmsgade med direkte udsigt til Østre Anlæg. Der er gode parkeringsmuligheder lige foran ejendommen.

Lejligheden, beliggende Malmøgade 2, 2.tv., er ledig for køber. Lejligheden, som er smukt istandsat, har et areal på 244 kvm.

Ejendommen, som er opført i 4 etager med høj underetage og udnyttet tagetage, fremtræder med hvidpudsede facader mod både Malmøgade og Stockholmsgade, mens facaderne til gården er pudsede til første sals højde og derefter blankt murværk.

Vinduerne er trærammer isat termoruder. Taget er belagt med tagpap. Ejendommens hovedtrappe fremtræder med smukke paneler på væggene og udsmykning omkring dørpartierne. Der er adgang til elevator via hovedtrappen. Bagtrapperne er pæne med malede vægge og trætrappetrin.

Lejlighederne er store og præsentable med lyse stuer en suite, nogle med udgang til altan, herudover har flere lejligheder moderne køkkenalrum med nyere køkkenelementer og hårde hvidevarer. Endvidere er lejlighederne forsynet med flere toiletter / badeværelser.

En enkelt lejlighed er beliggende i underetagen med direkte adgang fra gaden, mens de øvrige arealer i underetagen er udlejet til erhverv, ligeledes med direkte adgang.

Ejendommens kælder er indrettet med pulterrum til beboerne samt varmecentral. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme til enstrenget centralvarmesystem.

Der er adgang til ejendommens gård fra bagtrapperne eller via port fra gaden. Gårdarealet, som er befæstet og kloakeret, anvendes til overdækket cykelparkering samt affaldsbeholdere.

Ejendommen kan overtages ved køb af alle anparter i Østerbro Diplomatkvarter ApS, cvr. nr. 33256086. Prisen for anparterne er foreløbig opgjort til kr. 74,3 mio.. Der er fuldtud afsat til eventualskat.Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.234.267,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
936,-
Årlige driftsudgifter kr.
667.004,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
279,-
Pris i kr.
85.000.000,-
Afkast %
1,86 %
+Mere

Lokalet

Etage areal
2387 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
580 m²

Faciliteter

Altan
Cykelparkering
Gård
Kælder
Paneler
Parkeringsmulighed
Pulterrum
Toiletter
Udsigt
Port
Cykelparkering
+Mere

Teknik

Elevator
Fjernvarme
Tv

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Sep 2018

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere