SENEST SET
FAVORITTER

Frederikssundsvej 154, 2700 Brønshøj

8 restejerlejligheder – blandet bolig og erhverv

21.600.000,-
4,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405601

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne portefølje bestående af en blanding af 4 bolig- og 4 erhvervsejerlejligheder.

• Spændende restejerlejlighedportefølje med stort potentiale
• 4 detailenheder og 4 boliger, heraf én ledig til købers disposition
• Gode lejere i erhvervslejemålene
• Startafkast erhverv 6,50 - 7,50 % p.a.
• Startafkast bolig 1,82 % p.a.
• Pris for boligenheder gennemsnitligt 24.295 kr. pr. m²

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne portefølje bestående af en blanding af 4 bolig- og 4 erhvervsejerlejligheder. De 4 erhvervsejerlejligheder er udlejet til gode lejere gennem mange år.

3 af de 4 boliger er ligeledes udlejet, mens 1 bolig er ledig til købers disposition.

Erhvervsejerlejlighederne er værdiansat efter en afkastbaseret rentabilitetsberegning, mens boligerne er vurderet ud fra et forventet istandsættelsesbehov ved tomgang samt at køber skal kunne opnå en gevinst i forhold til aktuelle ejerlejlighedspriser i området i ledig stand.

Ejendommen på er opført i 1933. Ydervægge er af gule mursten med elementer af rødbrune tegl mellem de markante vinduespartier. Taget er belagt med røde tegl og er udskiftet i nyere tid.

Ejendommen er opført i 5 hele etager samt en udnyttet tagetage. Hertil findes kælder under ejendommen, som delvist indgår i erhvervsejerlejlighederne og delvist fungerer som depotrum for boligerne.

Der er boliger i størstedelen af ejendommen fra 1. – 5. sal, mens stueetagen anvendes til detail og liberale erhverv.

Bag bebyggelsen findes en fælles gårdhave, hvor beboerne kan nyde udendørsområder og socialisere.

Her findes desuden 18 p-pladser, hvoraf 8 er udlejet i dagtimerne. Resten kan benyttes efter først til mølle princippet. Der er rift om p-pladserne, men der er i øvrigt gode muligheder for at parkere på de omkringliggende veje.

Ejerforeningen er veldrevet og senest er ejendommens faldstammer i 3 af opgangene blevet istandsat. De sidste 2 forventes istandsat i 2024. Sidste år blev der gennemført en stigning i boligafgiften, og bestyrelsen indstiller til, at man i fremtiden lader boligafgiften stige en smule hvert år.

Porteføljens erhvervsejerlejligheder ligger i stueetagen ud mod Frederikssundsvej.

Frederikssundsvej 154A, st. th., er en mindre butik som er udlejet til blomsterforretning. Lejemålets kontrakt er fra 1972, men lejemålet er blevet afstået et par gange, senest i 2009, hvor nuværende lejer indtrådte i lejemålet. Lejers uopsigelighed er udløbet.

Frederikssundsvej 154C, st. th., er et større detaillejemål, som i dag er lejet af Normal. Lejemålet rummer 388 m² butik og 239 m² kælder, hvortil der er adgang med lift. Kælderen er derfor meget brugbar til lager. Lejemålet er uopsigeligt for lejer til marts 2027.

Frederikssundsvej 154C, st. tv. og 154D st. er sammenlagt, men udlejet på 2 separate kontrakter til en speciallæge, der ligeledes anvender og selv ejer 1. salen over 154D, st. Lægen har været i de to stueetager siden hhv. 2014 og 2016, og har derved lang anciennitet i ejendommen, og langsomt udvidet omfanget af klinikken. Lejers uopsigelighed er udløbet.

Erhvervsejerlejlighederne er vurderet ud fra startafkast på 6,50 - 7,50 % p.a.

Brønshøj Kirkevej 2, 1. tv. og 4, 1. th.
Denne lejlighed er en sammenlagt lejlighed på i alt 139 m². Lejemålet er påbegyndt den 1. februar 1989 og fremstår i pæn og velvedligeholdt stand. Indvendig vedligeholdelse, dvs. hvidtning og tapetsering påhviler udlejer og der hensættes til indvendig vedligeholdelseskonto. Der er i 2018 opsat altan på ejerlejligheden.

Brønshøj Kirkevej 2, 2. tv.
Dejlig 2-værelses lejlighed på 77 m². Lejemålet trådte i kraft den 1. august 1976 og det må forventes at lejeligheden skal sættes i stand ved tomgang.
Der er i 2018 opsat altan på ejerlejligheden.Indvendig vedligeholdelse, dvs. hvidtning og tapetsering påhviler udlejer og der hensættes til indvendig vedligeholdelseskonto.

Brønshøj Kirkevej 2, 3. th.
3-værelses lejlighed på 92 m² bolig og 29 m² erhverv. Lejemålet trådte i kraft den 1. juni 1974 og er overgået fra oprindelig lejer, til dennes datter, der i dag bebor lejligheden.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.284.401,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
942,-
Årlige driftsudgifter kr.
216.554,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
21.600.000,-
Afkast %
4,56 %
Kr./m²
15.847,-

Lokalet

Etage areal
1363 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Gårdhave
Kælder
P-plads
Lager

Teknik

Lift
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere