SENEST SET
FAVORITTER

Islevhusvej 75, 2700 Brønshøj

Blandet bolig/erhverv med stort potentiale i god stand

5.800.000,-
4,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 966KE000547

 

* Investeringsejendom med 1 erhvervslejemål og 1 boliglejemål.
* Alle lejemål er ledige til købers disposition.
* Mulighed for konvertering til bolig.
* Skønnet afkast på 4,80 %.
* Stort indhegnet areal til parkering.
* Super flot og velholdt ejendom - boliglejemål fremstår ny istandsat.

Ejendommen
En flot og indbydende ejendom beliggende på Islevhusvej i Brønshøj. Ejendommen består af en bygning, som er opdelt mellem bolig og erhverv - hvor der dog nemt kan etableres direkte adgang. Hovedejendommen rummer 106 kvm. bolig, som fremstår i super god stand, og 100% indflytningsklar. Ejendommen er gennemgribende renoveret ude som inde, og der er ingen omkostninger til vedligehold som en kommende køber bør tænke over. Boligen har i stueetagen en stor entré, stort køkken/alrum og stue, 1 værelse og gæstetoilet. Førstesalen har to store og rummelige værelser og et lækkert badeværelse. Hertil kommer ca. 12 kvm. veludnyttet hems. Erhvervslejemålet har en super synlighed mod Islevhusvej, hvor der er mulighed for god eksponering via fire store facadevinduer. Her er naturligvis alle de nødvendige faciliteter til drift af virksomhed.

Ejendommen er indhegnet og fra sidevejen til Islevhusvej er der indkørsel til et stort gårdareal, hvor der er masser af plads til parkering/opbevaring. Der er fra gården 3 porte til værksted/klargøring af biler eller et andet formål. Der foreligger en teoretisk mulighed for at udnytte grunden til anden formål, og eventuelt det eksisterende erhverv nedrives og ændres til bolig. Dette kunne også være en oplagte ejendom for den selvstændige, som ønsker rammer til sin virksomhed med masser plads og potentiale, og ikke mindst have en skøn bolig i samme ejendom. Ejendomme er omfattet af Københavns Kommuneplan 2015, som giver lidt spillerum ift. udvikling.

Beliggenhed
Islevhusvej løber mellem Frederikssundsvej i Brønshøj til Slotsherrensvej i Rødovre, og her en naturlig god trafik med en optimal infrastruktur. Her er nem adgang om du er i bil, på cykel eller vil gå de 300 meter fra Husum S-station. Området er præget af villaer, grønne områder om mindre erhverv med butikker og restauration. Herudover byder Brønshøj på alt hvad der ellers måtte være behov for.

Forslag til anvendelse

Butikker

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
368.750,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.317,-
Årlige driftsudgifter kr.
88.520,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
316,-
Pris i kr.
5.800.000,-
Afkast %
4,80 %
Kr./m²
20.714,-

Lokalet

Etage areal
280 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1049 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Gårdareal
Parkering
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere