SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Fasanvej 154, 2000 Frederiksberg

3 velbeliggende erhvervsejerlejligheder

8.000.000,-
0,98 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 18101399

Der er gode udviklingsmuligheder i ejerlejlighederne. Flere af lejlighederne forventes at kunne konverteres til beboelse.

Ejendommen Nordre Fasanvej 154 er opdelt i ejerlejligheder. Ejendommen har udover forhuset også et tilhørende baghus, som er indrettet til værkstedsformål. Forhuset er en klassisk murstensbygning fra 1900 tallet som fremstår med pudset facade i stueetagen og synlige mursten på de øvrige etager. Taget er belagt med tagpap og med stor hældning. Bygningen har et bebygget areal på 148 m² og et samlet bygningsareal på 740 m² ekskl. kælder og tagetage. Baghuset er en murstensbygning opført i 1939, hvor stueetagen fremstår med en pudset facade og 1. sal er belagt med skiferplader. Bygningen ligger i skellet af matriklen og har et bebygget areal på 85 m², et bygningsareal på 85 m², derudover er tagetagen på 85 m² udnyttet til lager og administrative formål.
Nærværende sag består af ejerlejlighederne 1 & 2 i forhuset samt 14 i baghuset. Ejerlejlighed 1 og 2 er beliggende henholdsvis st. tv. med 68 m² og st. th. med 112 m², heraf er 32 m² i kælderen. Ejerlejlighed 14 er beliggende i baghuset og består af det fulde baghus med et samlet erhvervsareal på 170 m² med 85 m² på hver etage.
De fulde arealer anvendes i dag til cykelforretning, som dog med ca. 6 måneders varsel vil ophøre sin drift af butikken og levere lokalerne ledige for køber. Detaillokalet i forhuset er opdelt i to store rum, som er perfekt indrettet til showroom eller detailformål evt. i 2 enheder. Lokalet ligger ud til den travle Nordre Fasanvej og meget tæt på Borups Allé, hvilket sikrer en høj eksponering til diverse kundegrupper. Det er vores betragtning, at disse lokaler ligeledes vil kunne omdannes til boligformål, der er dog ikke ansøgt herom og det vil således skulle undersøges nærmere af køber.
Baghuset er indrettet med 6 rum, heraf 4 store lokaler til lager/værkstedsformål og to mellemlokaler som bruges til tekøkken, toilet og opholdsrum. Lokalerne står i ældre men god stand, og er afspejlet af at blive brugt i erhvervsøjemed og til de omtalte formål. Der blev tilbage i 1976 ansøgt om tilladelse til indretning af beboelseslokaler, dette blev dog afvist. Det er af vores vurdering at en omdannelse til bolig måske vil kunne lade sig gøre i dag, men lysindfaldet og den ensidige belysning gør måske at dette alligevel ikke vil være muligt.

Forslag til anvendelse

Lager
Showroom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
300.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
857,-
Årlige driftsudgifter kr.
203.595,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
582,-
Pris i kr.
8.000.000,-
Afkast %
0,98 %
Kr./m²
22.857,-

Lokalet

Etage areal
350 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Tekøkken
Opholdsrum
Lager

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere