SENEST SET
FAVORITTER

Fuglevangsvej 12A, 1962 Frederiksberg C

Boligudlejningsejendom tæt  på Forum metrostation

29.500.000,-
3,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jesper Rasmussen
Telefon +45 3147 XX XX Se nummer
E-mail xx@linor.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 25770

Fantastik beliggende på sidevej til H.C. Ørstedsvej og 4 min. Gang til Forum Metrostation

- 856 m² boligudlejningsejendom med 8 boliger og 2 erhvervslejemål - heraf kun 2 boliger udlejet
- Beliggenheden giver det bedste af Frederiksberg, kort gåafstand til Forum 
- Metrostation samt Gl. Kongevej og H.C. Ørstedsvej lige om hjørnet
- Der forefindes byggetilladelse til udvidelse af ekstra tagetage til 5. sal samt opsætning af altaner og nye kviste. Byggetilladelsen giver mulighed for udvidelse af boligarealet op i 5. sal hvorved 4. sals lejemålene bliver duplex
- 8 boliger i størrelser pt. fra 78 m² til 146 m²
- Ejendommen trænger til en gennemgribende renovering og hvis energimærket ændres fra G til mindst D, kan karensperioden på 5 år undgås

Fuglevangsvej 12A-B er en boligudlejningsejendom med god beliggenhed på Frederiksberg, hvor der pt. er 2 lejere som er genhuset og ved istandsættelse skal tilbageflytte ejendommen. Det giver derved mulighed for at have 6 lejligheder til eget brug eller genudlejning jf. § 19 stk. 2., ved istandsættelse af ejendommen. Derudover er der 2 mindre erhvervslejemål. 

Ejendommens nuværende energimærke er G, men kan opgraderes til C jf. energimærket. Ved opgradering af energimærket til mindst D, kan ejendommen undtages fra den 5-årige karensperiode jf. Lejeloven § 19, stk. 5, nr. 5 & 6.  
Ejendommen indeholder p.t. 8 boliger, hvoraf lejlighederne i stuen og på 1. sal er duplex lejligheder med interne trapper. 

Desuden er der i byggetilladelsen givet mulighed for at udvide bolig på i taget samt ny tagkonstruktion. Det giver mulighed for at påføre en ekstra etage for boligerne på 4. sal og ligeledes etablere duplex lejligheder. Dette giver mulighed for at fastholde ejendommens 8 boliger og derved er der ikke et krav fra kommunen om øget friarealer eller krav til parkering.  Der er samtidig mulighed for at etablere 10 altaner på ejendommen.

Ejendommen er ikke blevet vedligeholdt igennem en årrække og trænger til den helt store tur indvendigt. Lejlighedernes plangrundlag giver mulighed for gode attraktive lejligheder med en god rumfordeling og i gode størrelser, der vil være eftertragtet i markedet. 

Ejendommen overtages som den er og forefindes (”as is”). Ejendommen sælges uden ansvar af nogen art for sælger, herunder mangler af enhver art, dog bortset fra vanhjemmel. 

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
92.482,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
108,-
Pris i kr.
29.500.000,-
Afkast %
3,50 %
Kr./m²
34.463,-

Lokalet

Etage areal
856 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Kviste
Parkering

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere