SENEST SET
FAVORITTER

Allegade 10, 2000 Frederiksberg

Sjældent udbudt

45.900.000,-
4,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 14 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSPK90033

Udbydes i åben proces

Ejendommen er opført i 1858 og er siden løbende om- og tilbygget. Ejendommen fremstår i en pæn stand og er løbende vedligeholdt og moderniseret. Ejendommen indeholder dog fortsat meget af den oprindelige charme og karakter og er meget velbesøgt. HOVEDBYGNINGEN (BYGNING 1, 4 OG 5):
Hovedbygningen er i stueplan indrettet til restaurant,
selskabslokaler og køkken. Bygningen indeholder mod Allégade rummelig restaurant med mange siddepladser, bar og produktionskøkken. Ned langs matriklens skel ligger bygning 5, som oprindelig indeholdt keglebaner. Den er i dag ombygget til selskabslokaler med udgang til delvist overdækket
terrasse, hvor der ligeledes er mange siddepladser.
1. SAL: Første sal indeholder yderligere et selskabslokale i form af den gamle teatersal. Den resterende del af 1. sal er indrettet til hotelværelser med fælles badeværelser, hvilket hele 2. sal ligeledes indeholder. De 2 etager indeholder i alt 12 værelser og 4 badeværelser. Såvel selskabslokalerne på 1. sal og mange af værelserne har udgang til altaner/terrasser i varierende
størrelser, hvilket er med til at skabe et utrolig hyggeligt miljø i ejendommens gård.
BAGHUSET (BYGNING 2): Baghuset benyttes i dag til selskabslokaler i stueplan og er på 1. sal indrettet som en lejlighed med eget badeværelse og udgang til altan.
DET UBEBYGGEDE AREAL: Der er nydeligt anlagt til udendørs servering både foran bygning 1 og mellem de resterende bygninger i gården, hvilket giver ejendommen mange ekstra siddepladser i sommerhalvåret. Derudover har størstedelen af arealet mulighed for overdækning i form af markiser og anden overdækning. Kommuneplanen tillader en bebyggelsesprocent på 150, hvilket muliggør en samlet bebyggelse på ca. 1.900 m². Der er således en yderligere byggeret på ca. 700 m², som dog
kræver ændring af de eksisterende bygninger.
Ejendommens anvendelse er meget typisk for Allégade, hvilket både skyldes ejendommens, gadens og Frederiksbergs historie.
TEATERSAL: Ejendommen Allégade 10 har virkelig holdt fast i sin historie som restaurant og selskabslokaler. Ørkenens Sønner havde bl.a. deres første optræden i teatersalen på 1. sal, der fungerede helt frem til 1990?erne.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.400.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.888,-
Årlige driftsudgifter kr.
226.740,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
178,-
Pris i kr.
45.900.000,-
Afkast %
4,80 %
Kr./m²
36.113,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1271 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gård
Selskabslokale
Terrasse
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK