Vodroffslund 4, 1914 Frederiksberg C

5 afskrivningsberettigede garager

650.000,-
6,42 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18100840

Til salg først på Frederiksberg, tæt på Forum Metro st. og søerne

Garagerne er beliggende på Vodroffslund 4 på Frederiksberg, men adgangen til garagerne sker via port fra Carl Plougs Vej 4C, der er med til at sikre at lejerne kan parkere deres bil trygt og sikkert. Porten åbnes med enten nøgle eller kode og man skal så køre helt ned i bunden af gården for at nå garagerne.

Garagebygningen består af 6 garager der ligger helt selvstændigt, men som en del af en større ejerlejlighedsforening på Vodroffslund og Danas Plads. Det er 5 af disse garager der sælges og de er hver især opdelt i ejerlejligheder og kan således også efterfølgende frasælges enkeltvis. Den sidste af garagerne ejer ejerforeningen og den bruges pt. til storskrald.

Garagerne skal jf. servitut anvendes til biler for ejendommens beboere, uagtet at de pt. kan benyttes til ligeledes at rumme madvogne, motorcykler, opbevaring eller lignende. Parkering af større biler vil dog ikke være muligt. På det smalleste sted er garagerne ca. 2,2 meter brede, men de er ca. 5 meter dybe og med god loftshøjde.

Der er gode muligheder for at sætte sit eget præg på udlejningen, da garager forholdsvis let kan opsiges/udlejes som man ønsker. Udover det løbende afkast er der naturligvis også mulighed for værdistigninger på sigt. Herudover kan der årligt afskrives på garagerne og 1 års afskrivninger kan uforbindende opgøres til kr. 26.004.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
60.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.053,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.257,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
338,-
Pris i kr.
650.000,-
Afkast %
6,42 %
Kr./m²
11.404,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
57 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkering
Port
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
;