SENEST SET
FAVORITTER

Langgade 14, 5874 Hesselager

Autoværksted med bolig på Sydfyn

995.000,-
-2,34 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 0858-E

Ejendommen er placeret ved byens hovedfærdselsåre der løber mellem Nyborg til Svendborg. Værkstedet kan overtages komplet med

Autoværkstedet på Langgade 14 i Hesselager skal sælges. Værkstedet har serviceret egnens kunder igennem en årrække og er stadig i drift. Det kan overdrages komplet med værktøj og maskiner efter nærmere aftale. Ejendommen har også 130 m² bolig i velholdt stand, men af ældre dato. Boligen kan enten lejes ud eller bebos af køber selv.
 
Ejendommen har en noget nær perfekt beliggenhed i byen. Langgade er byens hovedfærdselsåre der løber hele vejen fra Nyborg til Svendborg. Den ligger også kun få meter fra Østergade - en anden vigtig hovedgade, og så er der tilmed busstoppested i begge retninger lige ude foran ejendommen - særdeles praktisk for et autoværksted! Generelt er Hesselager et veletableret og attraktivt lokalsamfund med egen skole, flere daginstitutioner, et godt supermarked og flere butikker, spisesteder og andre virksomheder.
 
Værksted og bolig er i princippet sammenhængende i ejendommen, men er lige nu uden gennemgang, da boligen har været lejet ud. Værkstedsdelen består af et kontor/butikslokale med facade ud til vejen og et stort parkeringsareal samt værkstedet med kran, smøregrav etc. Værkstedet har også et mindre lagerrum, toilet samt en frokoststue. Som nævnt kan værkstedet overdrages fuldt udstyret efter nærmere aftale.
 
Boligen er velholdt og kan fint bebos, som det står. Og ønsker I at modernisere, kan I således gå til projektet i jeres eget tempo. Huset består af køkken, spisestue, to opholdsstuer samt et stort soveværelse og et ligeledes stort badeværelse med badekar. På førstesalen venter en repos med gæstetoilet og yderligere to soveværelser. Til ejendommen hører også en garage med fyrrum samt et stort udeareal, der primært er belagt med perlesten.  En unik mulighed for at komme flyvende fra start som automekaniker.

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.274,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
90,-
Pris i kr.
995.000,-
Afkast %
-2,34 %
Kr./m²
3.827,-

Lokalet

Etage areal
260 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1032 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gæstetoilet
Lagerrum
Parkeringsareal
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere