SENEST SET
FAVORITTER

C.F. Tietgens Boulevard 30B, 5220 Odense SØ

Investeringsejendom

34.000.000,-
8,31 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 25467

Investeringsejendom - fuldt udlejet

Centralt i Danmark og på en af Odenses mest eftertragtede erhvervs-adresser udbydes nu denne investeringsejendom, der er fuldt udlejet som ét samlet lejemål frem til 2030. Lejer er Catering Danmark med bl.a. Kokken og Jomfruen, Smageriet og Kokkens Hverdagsmad som brands, der på 25 år er vokset fra en lille familievirksomhed til at være landets største cateringfirma, som serverer mad til mere end 5 millioner danskere om året.

Erhvervsområdet Tietgenbyen blev etableret ved Den Fynske Motorvej af Odense Kommune i 1999, få år efter åbningen af Storebæltsforbindelsen gjorde området til noget nær den mest centrale beliggenhed i landet. Samtidig betyder umiddelbar adgang til Odenses Ring 3, at der er hurtig forbindelse rundt i hele den fynske hovedstad. Området er kort sagt gearet til transport. Desuden har Facebooks valg af Tietgenbyen som hjemsted for sit nye datacenter øget interessen omkring området kraftigt.

Ejendommen er opført i 2012 i materialer med et højt kvalitetsniveau både ude og inde, og den fremstår med et spændende arkitektonisk udtryk med kurvede linjer og store vinduespartier, der giver et godt naturligt lysindfald samt kvalitetsgulve, som opfylder kravene til holdbarhed i produktionsdelen og giver et smukt præsentabelt udtryk i resten af ejendommen.

De to plan på tilsammen 3.102 m², er opdelt således, at stueplan hovedsageligt rummer produktionsdelen med lager, lette køle- og frostrum, fødevaregodkendt produktionskøkken og pakkerum samt kontorer og reception. På første sal findes der blandt andet kantine og mødelokaler og omklædningsfaciliteter, mens begge plan har alle de nødvendige toiletfaciliteter.

Udenomsarealerne omfatter gode parkeringsfaciliteter og varegård med delvis overdækning.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.870.610,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
925,-
Årlige driftsudgifter kr.
149.080,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
48,-
Pris i kr.
34.000.000,-
Afkast %
8,31 %
Kr./m²
10.961,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3102 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9000 m²

Faciliteter

Kantine
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsfaciliteter
Reception
Toiletfaciliteter
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere