SENEST SET
FAVORITTER

Energivej 36, 5260 Odense S

Markant investeringsejendom tæt på E20

10.950.000,-
8,24 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 51201937

Attraktiv ejendom med god lejerspredning samt yderligere byggeret på ca. 2.575 m². Sælger er ved at få ejendommen udmatrikuleret

Markant kontor/værkstedsejendom med gode tilkørselsforhold til E20

Attraktiv investeringsejendom med god lejerspredning samt yderligere byggeret på ca. 2.575 m². Sælger er ved at få ejendommen udmatrikuleret jf. oversigtsrids på side 5. Den udstykkede matrikel som er til salg, forventes at få et grundareal på 9.624 m².

Ejendommen er opført i søstensbetonelementer med builtup-tag indeholdende værksted/lager på ca. 1.740 m² samt kontor- og lagerafsnit på ca. 500 m².

Kontordelen er i to plan og indeholder i stueplan div. kontor og lagerrum og er indrettet til ”mini-bryggeri” udlejet til Bryg Selv. 1. sal indeholder flere større og mindre kontorer, møderum, arkiver, printerrum, kantine samt en del toiletter. 1. sal kan entreres enten via indvendig trappe eller udvendig trappe. Aptering er indbydende med træparket gulve, hvidmalede vægge og gulv til loft vinduer. 1. salen er udlejet til 2 lejere.

Værkstedet er opdelt i 4 sektioner med vippeporte i siderne. Loftshøjde 8-10 meter. To sektioner har grave. Der er ovenlys i alle 4 sektioner.

Endvidere indeholder værkstedet værkførerkontorer, køkken/frokoststue samt toiletter.

Udearealer er delvist flisebelagt omkring ejendommen og parkeringsareal.

Kørselsareal til porte er asfalteret. Resterende udeareal er grusbelagt og udlejet til en lejer, der primært benytter arealet til parkering af containere.

Hele matriklen er indhegnet med trådhegn og gitterporte.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremtræder i god stand.

Ejendommen er udlejet til 5 lejere:

2 selskaber i NCC Danmark A/S koncernen: NCC Danmark A/S havde i 2018 et resultat på – 6,0 mio. En egenkapital på kr. 163 mio. og en soliditet på 8%. NCC Danmark A/S er en del af NCC Sverige og er en af de største entreprenør virksomheder i norden. NCC Sverige (hele koncernen) havde i 2018 en omsætning på SEK 57 milliarder og 16.500 ansatte.

Geodania: Er et mindre geoteknisk rådgivningsfirma. Firmaet har de sidste mange år haft pæne overskud. 2018 regnskab viser en egenkapital på kr. 1,3 mio. og en soliditet på 45%.

Bryg Selv: Bryg Selv tilbyder kunder selv at deltage aktivt i hele ølbrygningsprocessen i firmaets lokaler. Konceptet er populært og har eksisteret i ejendommen siden 2010. Virksomheden har de seneste år leveret positive regnskabstal. 2018 regnskab viser en egenkapital på kr. 0,76 mio. og en soliditet på 30%.

Lars Rene Jacobsen: Lars Rene Jacobsen driver transportvirksomheden Lars R. Jacobsen Transport A/S beliggende på Holkebjergvej i Odense. Lars R. Jacobsen lejer et mindre udeareal til parkering af trailere og containere og har været lejer siden 2012.

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.089.434,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
486,-
Årlige driftsudgifter kr.
187.440,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
84,-
Pris i kr.
10.950.000,-
Afkast %
8,24 %
Kr./m²
4.888,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9624 m²

Faciliteter

Arkiv
Kantine
Lagerrum
Møderum
Parkering
Toiletter
Udearealer
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Dec2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK