SENEST SET
FAVORITTER

Sanderumvej 148A, 5250 Odense SV

Investeringsejendom

9.000.000,-
3,09 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 29464

Investeringsejendom med byggemulighed

Projekt & udviklingsejendom med potentiale i Sanderum.

Nordicals Odense har nu fornøjelsen af, at udbyde denne velbeliggende ejendom i det attraktive 5250 Odense SV. Ejendommen er nær beliggende de skønne grønne arealer omkring Tusindårsskoven, Odense eventyrgolf mv. Ligeså er Dalum/Sanderum og generelt den sydlige del af Odense meget attraktiv, grundet sit nærmiljø med gode handelsmuligheder, skoler, infrastruktur omkring Fynske
motorvej mv.

Selve ejendommen udbydes som investeringsejendom - med tilhørende byggeretsmulighed på grunden, samt et særdeles attraktivt potentiale på den eksisterende ejendom.

Eksisterende ejendom:
Ejendommen indeholder i dag 12 lejligheder i varierende størrelser mellem 42-122 kvm. bolig. Ejendommen drives i dag af sælger som en regulær investeringsejendom, og ejendommen er løbende vedligeholdt - men trænger dog generelt til modernisering i lejlighederne over tid. Lejeniveauet afspejler i de fleste tilfælde den indvendige stand, hvorpå der vil være et væsentligt lejepotentiale ved
istandsættelse.

Bemærk at lejen er inkl. vand og EL - hvortil udgiften er fratrukket i driftsomkostningerne. Driftsomkostningerne er for året 2022, hvor det som bekendt har været høje elpriser - hvorfor scenariet ikke angiver et reelt normalbillede. Fremover vil alene opsætning af el- samt vandmålere medføre et betragteligt potentiale.

Byggeretter:
Grunden er jf. Tingbogen 6.451 kvm. hvorpå der vil være muligt at tilføre ny bebyggelse på grunden til bolig. Sælger har fået udkast til ca. 750 kvm. bolig i form af tæt/lav i 1½ plans bebyggelse. Det står dog køber frit for, at optimere yderligere på arealet - hvilket synes nærliggende ift. lokalplanens muligheder indenfor 25% bebyggelse.

En særdeles spændende investerings- og udviklingsejendom, på attraktiv beliggenhed. Kontakt os venligst for en drøftelse af ejendommens muligheder, samt fremvisning heraf.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
756.300,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
901,-
Årlige driftsudgifter kr.
480.580,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
573,-
Pris i kr.
9.000.000,-
Afkast %
3,09 %
Kr./m²
10.727,-

Lokalet

Etage areal
839 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6461 m²

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere