SENEST SET
FAVORITTER

Bredstedgade 4, 5000 Odense C

Spændende projekt ejendom

17.750.000,-
2,69 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 29056

Spændende projekt ejendom til bolig/ejerlejligheder

Vi udbyder hermed denne centralt placerede ejendom tæt på Odense C og i kort afstand fra indkøb samt offentlig transport.

Ejendommen har indtil nov. 2020 været en andelsforening. Siden hen er ejendommen opdelt i 10 ejerlejligheder, hvor der er mulighed for at inddrage flere m² i kælderen til de 2 boliger i stueplan samt ekstra m² i loftrum til 4. sals boligerne. Såfremt ejendommen sælges som ejerlejligheder individuelt bliver den ikke bindingspligtig i Grundejernes investeringsfond.

Der er tale om en klassisk rødstensejendom i seks plan inklusiv kælder og med murede karnapper og tegltag. Taget ser velholdt ud med god under- og overstrygning og kvistene er i god stand med zinkinddækninger.

Bebyggelsen byder på i alt ti boligenheder, hvoraf 3 lejligheder er lejet ud og øvrige 7 stk. står klar til modernisering. Disse vil med fordel kunne sælges individuelt efter istandsættelse.

På BBR er lejlighederne registreret til at være på mellem 71 og 110 m², og fælles for dem alle er en lys samt optimal indretning, hvor entréen fordeler alle rummene - dette gør også lejlighederne delevenlige.

Boligerne i venstre side af ejendommen rummer to værelser og to sammenhængende stuer, hvor de før omtalte karnapper virkelig gør noget godt for rummene. Videre kommer et badeværelse, og fra køkkenet er der direkte adgang til bagtrappen. Samme indretning findes i lejlighederne til højre, bortset fra at de fordeler sig med to stuer og ét værelse. Vandføringsrør er skiftet i lejlighederne foruden at der er isat branddøre på for- og bagtrappen. Standen af boligerne varierer, herunder bemærkes, at nogle har gamle radiatorer og andre nyere. Der er ikke vandmålere i lejemålene p.t., hvilket køber med fordel kan etablere. Der har tidligere været altaner, som dog er taget ned omkring år 1984. Nuværende ejer har fået tilladelse til opsætning af 1,5 x 4,5 meter store altaner fra 1. - 4. sal og større i stueplan.

Endelig rådes der over fællesfaciliteter i kælderen med depotrum, vaskeri og tørrerum samt ikke mindst et stort, fælles "værkstedslokale". Ejendommen er i energiklasse C.

Der er fælles parkering i gården, men ved denne ejendom er der tillige mulighed for at etablere en del p-pladser på egen grund, hvilket vil være en stor fordel hvis køber påtænker at sælge ejendommen som ejerlejligheder.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
653.218,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
693,-
Årlige driftsudgifter kr.
174.078,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
185,-
Pris i kr.
17.750.000,-
Afkast %
2,69 %
Kr./m²
18.823,-

Lokalet

Etage areal
943 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
435 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Depotrum
Kælder
Loftrum
Parkering
Tegltag

Teknik

Radiatorer

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere