SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbro 72, 5000 Odense C

Portefølje med 3 investeringsejendomme i Odense C

19.500.000,-
4,29 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005012

danbolig Erhverv Odense udbyder: Portefølje med 3 investeringsejendomme i Odense C

danbolig Erhverv Odense har fornøjelsen at udbyde Vestre Stationsvej 58, Vesterbro 72 og Vesterbro 83 til salg. Ejendommene kan købes samlet eller hver for sig.

Ejendommenes beliggenhed kan næsten ikke blive mere central. Ejendommene ligger alle tæt på Odenses gågadesystem, indkøbsmuligheder og med kort afstand til letbanestop med god infrastruktur til banegården, universitetet og det kommende supersygehus. Inden for gåafstand ligger Ansgar anlæg, Munke Mose, OUH og Odense Banegård.

Vesterbro 72
Ejendommen er en klassisk 3½etages rødstensejendom fra 1935 med adgang til erhvervsdelen fra forsiden af ejendommen og boligerne fra bagsiden af ejendommen.

Erhvervsdelen er udlejet til Westend Bodega, og der har været drevet bodega fra lejemålet i mange år (nærmest altid). Indretningen er med flere store rum, lille køkken og flere toiletter. Der er bagdør til bagtrappe med udgang ud til gården. Der må forventes en større ombygning ved eventuel udlejning til andet formål.

Alle 3 boliger er store med flere værelser og pæne køkkener og bad. Lejlighederne er særdeles velegnet til delelejligheder, hvilket 2 af dem pt. også benyttes til. Alle lejligheder har adgang til bagtrappen. Lejligheden på 3. sal har mulighed for at inddrage en del af tagarealet til boligformål.
Fra trappeopgangen og fra gården er adgang til kælderen, som pt. står stort set ubenyttet hen.
Gårdarealet bag ejendommen kan benyttes til opholdsareal til beboerne eller til parkeringsformål.
Det bemærkes, at nogle af ejendommens vinduer trænger til udskiftning - derudover fremtræder ejendommen i pæn stand.


Vesterbro 83
Ejendommen er opført i 1894 og har 3 separate bygninger.

Hovedhuset mod Vesterbro er i 2 plan med kælder. I en del af kælderen forefindes selvstændigt lejemål, som er udlejet til erhverv - men benyttes til bolig. I stueplan forefindes godt indrettet lejlighed med køkken, toilet, stue og 2 værelser i stue-plan samt via indvendig trappe til kælder forefindes badeværelse og disponibelt rum. Der må forventes omkostninger til istandsættelse ved lejernes fraflytning i stueplan og kælder. Lejligheden på 1. salen er godt indrettet med køkken, bad og 3 værelser.

Baghuset med adresse Vesterbro 83B indeholder 3 separate små boliger med eget køkken, bad og toilet. Arealerne for lejlighederne på 1. salen stemmer ikke overens med de faktiske forhold, idet den ene af lejligheder reelt ligger på 2. sal, og det samlede boligareal dermed er større end anført i BBR-ejermeddelelsen.

Den sidste bygning er registreret som garage og benyttes af lejerne til opmagasinering.

Der er i 2009 givet tilladelse til huludfyldning mod Vesterbro med yderligere 2 lejligheder og et samlet boligareal på 142 m². Derudover er ejendommen lavere end naboejendommen, hvorfor der eventuelt er mulighed for at lave en tagetage yderligere på både den nye bygning, men også på det eksisterende forhus.

Vestre Stationsvej 58
Ejendommen er en klassisk 2½etages rødstensejendom fra 1892 med portgennemgang til haven. Haven er delvis med fliser og græs og med udvendig nedgang til en del af kælderen.

De 3 lejligheder i ejendommen er opdelt i ejerlejligheder. Lejligheden i stueplan indeholder stor stue i åben forbindelse til køkken samt et værelse. Via indvendig trappe er der adgang til en del af kælderen med fordelingsgang, badeværelse og disponibelt rum.

1. sals lejligheden er med stue og 2 værelser samt godt køkken og bad og udgang til træterrasse. 2.sals lejligheden er med delvis skrå vægge.

Yderligere information om alle 3 ejendomme forefindes i separate salgsopstillinger, som kan rekvireres hos danbolig Erhverv Odense på telefon 66 11 22 33 eller via mail odense.erhverv@danbolig.dk

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.113.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.080,-
Årlige driftsudgifter kr.
276.310,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
268,-
Pris i kr.
19.500.000,-
Afkast %
4,29 %
Kr./m²
18.914,-

Lokalet

Etage areal
1031 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
848 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Kælder
Opholdsareal
Træterrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere