SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 5, 5000 Odense C

Flot 3-families ejendom i Odense C

5.700.000,-
4,97 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6404

Engel & Völkers udbyder flot 3-families ejendom i Odense C

Flot 3-families ejendom med underetage beliggende i attraktivt boligområde udbydes til salg, hvor 2 lejligheder (stuen og 1. sal) er opsagte.
Beliggenheden i Danmarksgade er tæt på centrum, og da der er kort afstand til både gågademiljø, havnen og banegård, herunder den kommende letbane er det en særdeles attraktiv beliggenhed. Endvidere er beliggenheden tæt på fx Nyborgvej, hvorfra der også er god infrastruktur med enten bil eller igen den kommende letbane mod universitet og Nyt OUH.
Ejendommen er beliggende i starten af Danmarksgade, som er med boligejendomme på den ene side og børnehave og tidligere Østre Skole (nu Østre Kultur Center) på den anden side, hvor der blandt andet er ungdomskole, musikskole samt idrætshal - Skt. Jørgens Hallen. I kort afstand fra ejendommen ligger Østerbro, som er i omdannelse fra industriområde til nyt boligområde - der er allerede kommet mange nye boliger og med endnu flere på vej.
Ejendommen er fra 1908 jf. BBR og indeholder i 3 boliglejligheder i henholdsvis stueplan, 1. sal og 2. sal.
Lejligheden i stueplan er på 84 m² og indeholder stor stue (tidligere opdelt i 2 værelser), stort soveværelse toilet med bad, samt køkken med spiseplads og direkte adgang til haven. Fra stuen er der indvendig trappe til underetagen på ca. 66 m², som indeholder 3 disponible rum samt badeværelse - underetagen har tidligere været godkendt til beboelse, og det vil være nemt at oprette en selvstændig lejlighed igen, da alle installationer er tilgængelige - som dog ikke vil kunne godkendes til beboelse.
Lejligheden på 1. salen er på 88 m² og er med 3 separate værelser og stue/køkken i ét - køkkenet er nyt og fra februar 2020. Derudover eget toilet/bad.
Den sidste lejlighed på ejendommens 2. sal er 73 m² og indeholder 3 værelser, køkken med spiseplads og eget toilet/bad. Lejligheden er beliggende under taget og er derfor med skråvægge.
I ejendommens underetage forefindes fælles vaskeri for ejendommens beboere (mod betaling) og depotrum for de opsagte lejligheder.
Bag ejendommen forefindes god og nem ugenert sydvendt have med direkte adgang til fælles parkeringsplads som er ejet af grundejerforeningen - Pjentedammens Ejerlav, som ejendommen er en del af. Parkeringspladserne kan ikke udlejes til 3. mand, men kan benyttes af/udlejes til ejendommens beboere.
Bemærk at ejendommens tag og kviste trænger til fornyelse inden for en kortere årrække.

Forslag til anvendelse

Boligejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
338.140,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.380,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.404,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
230,-
Pris i kr.
5.700.000,-
Afkast %
4,97 %
Kr./m²
23.265,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
245 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
225 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Spiseplads
Kviste
Parkeringsplads
Skråvægge
Sydvendt
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

FYN / Boligudlejning / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere