SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksgade 44, 5000 Odense C

Charmerende byhus udbydes til salg

5.200.000,-
5,32 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 58 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 51201966

Ejendommen er attraktivt beliggende i Odense, med kort afstand til gågaden, samt byfornyelsen omkring Thomas B. Thriges gade.

Charmerende byhus udbydes til salg

Ejendommen er attraktivt beliggende i hjertet af Odense, med kort afstand til gågaden, samt byfornyelsen omkring Thomas B. Thriges gade. Ejendommen er herudover beliggende særdeles tæt på dagligvareindkøb, universitetet samt Rosengårdcenteret og i øvrigt med populær restaurant ’Tortilla Flats’ som nabo.

Ejendommen er særdeles velholdt og står med nyere tag på både hovedhus og havehus, nymalede og renoverede facader, nyere bondevinduer og døre. Ejendommen er i dag udlejet som værelsesudlejning hvor i alt 7 værelser udlejes og 2 køkkener samt to badeværelser deles imellem lejerne. Lejerne er primært studerende på universitetet.

Ejendommen består af et hovedhus samt et havehus.

I hovedhuset er der 5 værelser, en spisestue, et pænt køkken, 2 store badeværelser med jacuzzi i det ene. Herudover et stort penthouseværelse med direkte nedgang til en stor tagterrasse. Der er lyse fyrretræsgulve i alle værelser, klinker med varme i gulvet i køkken, badeværelse og entre.

Herudover er der et charmerende havehus på 32 m2 med stort gæsteværelse og nyere køkken. Der er imellem havehus og hovedhuset etableret en hyggelig terrasse med flot stengård med hængebirk og stenkunst. Bag havehuset ligger der en dejlig lukket have.

Her er tale om en enormt fin og velholdt ejendom med et godt investeringsudbytte.

Ejendommen har en fantastisk beliggenhed i populært kvarter tæt på Odense City og samtidig med kort afstand til byens universitet.

Afstanden til byens pulserende liv med café- og butikker tillige med den korte afstand til områdets mange grønne områder, gør denne ejendom til en værdisikker investering.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
374.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.642,-
Årlige driftsudgifter kr.
98.371,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
431,-
Pris i kr.
5.200.000,-
Afkast %
5,32 %
Kr./m²
22.807,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
228 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
357 m²

Faciliteter

Badeværelse
Jacuzzi
Terrasse
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

FYN / Boligudlejning / - Jul2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere